Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Caverion söker en Projektledare inom Industri & Kraft i Nyköping! jobb i Nyköping på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Caverion söker en Projektledare inom Industri & Kraft i Nyköping! på Framtiden

Caverion söker en Projektledare inom Industri & Kraft i Nyköping!

Framtiden Nyköping, Södermanlands län HeltidCaverion söker en Projektledare inom Industri & Kraft i Nyköping!

Just nu söker vi en projektledare som självständigt kommer driva olika projekt inom industriinstallationer i Nyköping med omnejd!

VÅRT ERBJUDANDE

Du kommer till en arbetsplats som du kommer att trivas på och innebär ett självständigt, utmanade och varierande arbete.

Hos vår kund kommer du att erbjudas arbete tillsammans med stora kunder som är i startgropen av flertalet utvecklingsprojekt.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som projektledare på Caverion leder du projekt i olika omfattningar och innehåll.
I din roll som projektledare kommer du att driva installationsprojekt med varierande komplexitet och storlek där flera olika teknikområden samverkar.
Du kommer arbeta med kostnadseffektiva lösningar gentemot kund samt arbeta med konstruktion och tekniska lösningar.

Du ansvarar för kontakten med kunder, medarbetare och underentreprenörer. Vidare hanterar du kalkyl, inköp av material och planerar de olika uppdragen med montörer samt deltar i projekteringsmöten, byggmöten och samordningsmöten.
Rollen ger stor frihet under ansvar men ställer också höga krav på att kunna arbeta självständigt samt att vara den som kan få projektet att gå i rätt riktning med rätt kvalitet.

Du kommer att ha ansvar för att vi följer Caverions rutiner så att vi erhåller de bästa tänkbara resultat till våra kunder.

DIN PROFIL
Du har en tidigare erfarenhet av projektledning inom entreprenad samt erfarenhet av att sammanställa kalkyler och offerter.
Det är viktigt att du har en tidigare erfarenhet inom elbranschen så att du kan föra goda dialoger med kunder.
Du gillar att skapa förtroendefyllda relationer med kunder samt att du har genuint intresse för affärer. Du är driven i ditt arbete och du strävar alltid efter att tidplanerna efterföljs.

Skallkrav:
-Relevant Högskole- eller YH-utbildning, alternativt en dokumenterad erfarenhet ifrån installationsbranschen med inriktning El.
-Svenska och engelska i tal- och skrift
-Körkort

Meriterande:
-Utbildning inom entreprenadjuridik
-Erfarenhet av tekniska försäljning

VÅR KUND
Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Våra beställare stöttas av över 15 000 kunniga medarbetare i 11 länder i norra, östra och centrala Europa. Vår omsättning uppgick 2020 till EUR 2,2 miljarder.

Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3000 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

OM OSS
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst blir du anställd direkt hos Caverion.

VILLKOR
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Nyköping
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdagen är den 9 januari 2022, välkommen med din ansökan redan idag!

KONTAKTPERSON
Elin Nors
Personalansvarig Framtiden AB
[ Link removed ]

DIN PROFIL Du har en tidigare erfarenhet av projektledning inom entreprenad samt erfarenhet av att sammanställa kalkyler och offerter. Det är viktigt att du har en tidigare erfarenhet inom elbranschen så att du kan föra goda dialoger med kunder. Du gillar att skapa förtroendefyllda relationer med kunder samt att du har genuint intresse för affärer. Du är driven i ditt arbete och du strävar alltid efter att tidplanerna efterföljs. Skallkrav: -Relevant Högskole- eller YH-utbildning, alternativt en dokumenterad erfarenhet ifrån installationsbranschen med inriktning El. -Svenska och engelska i tal- och skrift Meriterande: -Utbildning inom entreprenadjuridik -Erfarenhet av tekniska försäljning
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000086844365