Jobbet Category Co-ordinator sökes omgående till välkänd optikerkedja! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Category Co-ordinator sökes omgående till välkänd optikerkedja! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du driven, noggrann och har viss erfarenhet av inköpsarbete sedan tidigare? Vill du vara med och bidra till produktavdelningen på ett spännande bolag? Då har vi tjänsten som Category Co-ordinator för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är en välkänd optikerkedja med cirka 460 butiker runt om i de nordiska länderna. Du kommer att tillhöra produktavdelningen och arbeta på vår kunds fina huvudkontor i centrala Stockholm. I rollen som Nordisk Category Co-ordinator kommer dina arbetsuppuppgifter huvudsakligen omfattas av;

- Förbereda och planera för kommande inköp tillsammans med Category manager
- Ansvara för att masterdatafiler inkommer vid revideringar samt evaluering av underlag
- Löpande hålla kundens butiker informerade runt sortimentsrevideringar
- Löpande uppdatera kundens intranät med relevant information
- På daglig nivå supporta kundens butiker i frågor som rör sortiment
- Löpande uppdatering i sortimentsmastrar
- Fakturahantering, uppföljning, rättningar, utvecklingsfrågor
- Ansvara för butiken på kontoret och dess leveranser/returer

Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men arbetar hos vår kund på deras kontor i centrala Stockholm. Tjänsten är på heltid, startar omgående och löper under sex månader med stor chans till förlängning. Arbetet är förlagt under kontorstider på vardagar.

Detta söker vi:

Vi söker sig som har viss erfarenhet av inköpsarbete sedan tidigare, alternativt från detaljhandeln. Det är meriterande ifall du har eftergymnasial utbildning inom inköp. Du har tidigare arbetat i något affärssystem, D365 (Microsoft) är at föredra. Vidare har du goda kunskaper inom Officepaketet, framförallt Excell. Som person är du strukturerad, driven, noggrann och van vid att arbeta proaktivt. Du har god samarbetsförmåga med goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Låter detta som en tjänst för dig? Sök redan idag! Tjänsten kommer tillsättas så snart vi funnit rätt person.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

54511

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till