Jobbet CatalystOne söker studerande talent searcher har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

CatalystOne söker studerande talent searcher publicerad av Academic Work

Deltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu dig som vill jobba deltid två dagar i veckan vid sidan av dina studier och som vill få meriterande erfarenhet inom kandidatsearch. Du kommer att jobba med att hitta morgondagens stjärnor till vår kund CatalystOne. Är du trygg i dig själv och trivs i en relationsskapande och resultatinriktad roll kan denna tjänst vara helt rätt för dig!

Academic Work söker för CatalystOnes räkning en person som ska hjälpa till med search i deras rekryteringsprocesser.

CatalystOne Solutions är en väletablerad moln-baserad leverantör av HR-system inom Talent & Performance Management och strategiska HR-processer. Deras produktsvit består av en mängd olika sömlösa moduler och funktionsområden såsom målstyrning, kompetenskartläggning, talangutveckling, learning, compensation och masterdata. De sitter i nyrenoverade lokaler på Kungsbron.

Du kommer att jobba med att söka upp potentiella kandidater via LinkedIn till företagets aktuella uppdrag och hålla telefonavstämningar. Vidare finns även möjlighet att även stötta upp HR-teamet med övriga administrativa uppgifter. Du driver självständigt ditt dagliga arbete samtidigt som du arbetar i ett nära samarbete med deras rekryterare för att matcha lämpliga kandidater till deras uppdrag.

CatalystOnes egna ord om deras kultur: "Not many companies can truly say that their employees live their company values, but at CatalystOne our values are an integrated part of our everyday lives. We didnt develop our values our values developed us. We asked ourselves - what makes us great? And these four keywords stood out. We couldn't be more proud of them. Our values are Dedication, Agility, Results and Trust, it's as easy as DART! Perhaps these values resonate with whats important for you, too?"

Kandidatprofil

I dina arbetsuppgifter ingår att:
 
* Proaktivt söka upp kandidater via LinkedIn till företagets aktuella uppdrag
 
* Hålla avstämningar över telefon för att ta reda på mer om personens kompetens och drivkrafter

* Stötta upp HR-teamet med övriga administrativa uppgifter
 
Tjänsten passar dig som brinner för att skapa relationer och har ett förtroendegivande förhållningssätt. Vi tror för att du ska lyckas i rollen krävs det att du är ihärdig och tar egna initiativ till hur du ska gå tillväga för att hitta rätt kandidater.

* Studerar till personalvetare eller har annan relevant utbildning och har läst minst ett år
* Behärskar svenska och engelska språket väl i både tal och skrift
 
Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete såsom headhunter eller researcher sedan tidigare, liksom branscherfarenhet inom bemanning eller rekrytering. Störst vikt kommer dock att läggas vid personliga egenskaper och även du som är ny inom området är välkommen att söka.

 
Som person är du relationsskapande och har lätt för att knyta kontakter med nya människor för att kunna bygga upp och utvidga ditt närverk. Du är självsäker gällande vem du är och vad du kan åstadkomma i olika yrkesmässiga sammanhang och har en professionell framtoning i kontakt med kandidater, då du är ansiktet utåt för vår kund. Det är viktigt att du trivs i en resultatinriktad roll som innebär att du självständigt driver ditt eget arbete framåt vilket kräver att du har en god förmåga att självständigt planera och strukturera din dag.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående
* Omfattning: Deltid, två dagar i veckan
* Placering: Stockholm

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och AnalystOnes önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Referens

15015910-SE

Liknande jobb

Master Thesis: Nanocellulose barrier films for liquid packaging Stockholm RISE Research Institutes of Sweden
Master Thesis: Silver labeling of cellulose nanofibrils (CNFs) Stockholm RISE Research Institutes of Sweden
Master Thesis: Fluorescent labeling of cellulose nanofibrils (CNFs) Stockholm RISE Research Institutes of Sweden
Lagerarbetare till Steelwrist i Rosersberg Upplands Väsby Randstad AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till