Jobbet Cancerfonden söker jurist har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Arbetsbeskrivning:

Som jurist på Cancerfonden kommer du att som verksamhetens enda jurist vara ett stöd till samtliga delar i organisationen. Rollen ger dig således en möjlighet att arbeta i en bred roll nära verksamheten. Du kommer stötta chefer och medarbetare i att utforma, granska och förhandla avtal med fokus på att uppnå bästa affärsmässiga resultat. Du kommer vidare hantera GDPR-relaterade frågor samt handlägga och bevaka Cancerfondens varumärken. Du ansvarar för att utveckla och ta fram policys och andra styrdokument för Cancerfonden samt säkra Cancerfondens efterlevnad av riktlinjer och policys inom hållbarhetsområdet.

Du ingår i avdelningen för Ekonomi och verksamhetsutveckling och rapporterar direkt till verksamhetschefen. Verksamhetsområdet består av två enheter, IT/ Fastighet och Redovisning samt tre personer, inklusive juristen, som är placerade direkt under verksamhetschefen. Du är Cancerfondens enda jurist och ingår i avdelningens ledningsgrupp.

Vem är du?

Du har en juristexamen och tre – fem års erfarenhet av liknande juridiskt arbete. Det är meriterande om du har särskilda erfarenheter av arbete både med GDPR och immaterialrätt samt rapportering och styrning av hållbarhetsarbete.

Som person är du ambitiös och driven och har en god samarbetsförmåga. Du är affärsmässig och ansvarstagande och trivs med mycket mandat och att driva frågor framåt. Du har vidare en god social förmåga och är en god kommunikatör både i relation till kollegor och externa parter.
Cancerfonden kännetecknas av högt tempo och engagerade medarbetare och vi tror därför att du är en glad och positiv person som är stresstålig och van att hantera många frågor parallellt. Som person måste du vara trygg i din egen kompetens och trivas att arbeta såväl självständigt som i projekt.

Att arbeta på Cancerfonden:

Vi på Cancerfonden är engagerade, nytänkande och tar tillsammans ansvar för att snabbare nå vår vision - att besegra cancer. Cancerfonden erbjuder träningsmöjligheter på arbetstid, möjligheten till promenadmöten, förmånliga friskvårdserbjudanden och kunskapshöjande aktiviteter inom kost och hälsa. Cancerfonden värderar en balans mellan arbete och fritid och tillämpar målstyrd arbetstid. Cancerfonden är en rökfri arbetsplats. Placering är på Cancerfondens huvudkontor i centrala Stockholm. Under rådande pandemi följer Cancerfonden Folkhälsomyndighetens riktlinjer och uppmuntrar samtliga medarbetare att arbeta hemifrån i den mån det är möjligt.

Ansökan:

I denna rekryteringsprocess samarbetar Cancerfonden med Jurek Rekrytering & Bemanning. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande. Ansökningar tas emot via www.jurek.se, vi accepterar inte ansökningar via email. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Karlsson på telefonnummer 0736 90 50 18 alternativt matilda.karlsson@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan!


Referens

F80C1F29BE5241F8824A11AFB6C9DDE1

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till