Jobbet Café/Serveringspersonal sökes för framtida uppdrag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Café/Serveringspersonal sökes för framtida uppdrag! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Örebro
0,00kr/ år
7 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du en social person som tycker om att möta nya människor och som tycker om att arbeta i grupp? Är du dessutom en person som brinner för att ge kunden en bra serviceupplevelse, då är det dig vi letar efter!

Information om uppdraget:

Just nu söker StudentConsulting i Örebro personal inom servicebranschen för framtida uppdrag.

Din arbetsdag kan innebära varierande arbetsuppgifter så som servering, kassahantering samt förberedelser och leveranser av livsmedel. Det kan även förekomma lättare städning.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är stresstålig, flexibel och ansvarstagande med hög servicekänsla. Egenskaper vi värdesätter är att personen besitter god känsla för service och har ett trevligt bemötande gentemot kund.

I rollen som Cafépersonal är du ansiktet utåt för verksamheten och det är därmed viktigt att kunna ge det lilla extra samt alltid kunna sätta kunden i fokus.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha någon form av annan sysselsättning på 50% eller mer. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenheter inom branschen.

____________________________________________________________

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40783

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn040 - Örebro).