Jobbet CAD-ritare sökes till världens största leverantör av släcksystem med vattendimma! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

CAD-ritare sökes till världens största leverantör av släcksystem med vattendimma! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du ett stort intresse för CAD och vill utvecklas inom en snabbväxande bransch, är detta jobbet för dig. Du kommer att få vara med och bidra till byggandet av Marioffs innovativa släcksystem och jobba både självständigt och i team med utformningen av CAD-ritningar. Marioff erbjuder dig ett självständigt arbete med närhet till ett sammansvetsat team. Låter detta som något för dig? Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval!


Om tjänsten
Academic Work söker för Marioffs räkning en CAD-ritare med start i oktober. I tjänsten kommer du att få hjälpa till med att utforma och designa layout-lösningar av Marioffs sprinklersystem. I början av din anställning kommer du få en gedigen introduktion om deras designprogram och deras sprinklersystem.

Marioff är världens största leverantör av släcksystem med oöverträffad erfarenhet att leverera systemlösningar över hela världen. Marioff´s brandbekämpningssystem, HI-FOG har förmågan att på ett oöverträffat sätt släcka alternativt kontrollera en brand med högtrycksvattendimma, som använder betydligt mindre vatten än konventionella sprinklersystem och är lämplig mot de flesta typer bränder på land och till sjöss. HI-FOG systemen används idag inom en mängd olika applikationer inom t.ex. industri, sjukhus och byggnader.

Arbetsuppgifter
Marioff arbetar med flera olika typer av fastigheter och industrier. I din roll kommer du få arbeta med byggandet av Marioffs system för att anpassa dem för installation i industri-, bygg- och anläggningsapplikationer. I tjänsten som CAD-ritare kommer du att utforma lösningar och layouter av Marioffs högtrycksvattenspjällsystem i 2D och 3D CAD. Genom kommunikation med projektledare kommer du få informationen om vart sprinklersystemen ska finnas med på ritningen och du kommer utefter det att få komplettera ritningarna.

Du kommer till exempel att:

• Utforma lösningar och layouter av sprinklersystem
• Jobba i ett sammansvetsat team med hög arbetsmoral och öppen kommunikation

Tjänsten passar dig som vill utveckla dina färdigheter inom installationssystem och byggprojekt. Vidare ska du intressera dig för rollen som CAD-ritare och vilja utvecklas
långsiktigt hos Marioff.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har en utbildning på minst eftergymnasialnivå inom teknik
• Har goda kunskaper i AutoCAD eller likvärdigt CAD-program för att på egen hand kunna lösa layoutarbete och ha ritningsförståelse för 2D-ritningar
• Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift, då kommunikationen kommer att hållas på språken
• Har arbetat minst ett år i en självständig CAD-roll

Det är meriterande om du

• Har en examen som ingenjör eller liknande inom konstruktion, teknik/maskinteknik
• Har ungefär ett års arbetslivserfarenhet av Cad-design i fastighetsinstallationer

Som person är du strukturerad och effektiv. Du är kvalitetsmedveten och öppen i din dialog med kollegor där du vågar fråga om hjälp och bidra med förslag till arbetsplatsen. Du kan arbeta både självständigt men också i team. Vidare drivs du av utmaningar och vill utvecklas hos en långsiktig arbetsgivare inom konstruktionsarbete.

ÖVRIG INFORMATION

• Start: Oktober
• Omfattning: Heltid, Vi tillämpar 6 månaders provanställning
• Lön: Enligt överenskommelse
• Placering: Kista
• Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Marioff önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
• Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
• Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

• Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Referens

15032110-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till