SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

CAD-ritare / CAD-konstruktör / CAD jobb i Göteborg på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
CAD-ritare / CAD-konstruktör / CAD på Bravura

CAD-ritare / CAD-konstruktör / CAD

Bravura Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Har du en teknisk bakgrund och goda kunskaper i CAD? Hos Rz Riboverken blir du en del av en arbetsplats där du samarbetar med erfarna kollegor.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Rz Riboverken har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Rz Riboverken en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Rz Riboverken är ett plåtberedningsföretag som tillverkar allt från prototyper till serievolymer. De är en del av Rz-gruppen, som består av tretton mekaniska verkstäder, specialiserade på olika processer och metoder inom mekanik. Kunderna finns bland annat inom fordons-, flyg-, och rymdindustrin. Rz Riboverken har sin maskinpark i Högsbo. På Rz Riboverken värdesätter man samarbete, yrkesstolthet och professionalism.

Arbetsuppgifter

Som CAD-ritare är du länken mellan kunden och operatörerna i verkstaden, där du är ansvarig för att förbereda ritningar och modeller i CAD samt att programmera detta för lasermaskinerna. Dessa har varierad svårighetsgrad, med utgångspunkt i kunds efterfrågan, där du också konsulterar och återkopplar förslag på tillvägagångsätt. Därtill måttsätter du detaljer och programmet för maskinerna samt administrerar ritningar och artikelnummer. När detta är klart tar operatörerna vid och maskinerna skär ut delarna från metallark. I rollen som CAD-ritare samarbetar du med tre erfarna kollegor, för att sätta förutsättningar för ditt självständiga arbete.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Gymnasieutbildning inom teknik
• Goda kunskaper i CAD
• Du talar och skriver obehindrat på svenska

Vi tror att du är en person som tar ansvar över ditt arbete och är duktig på att driva din del i arbetet framåt. Du känner en stolthet för det du gör och strävar efter att ge kunder professionell och bra service. Därmed ser du ett värde i att samarbeta med dina kollegor för att säkerställa en hög kvalité. Detta ger dig en bra grund att stå på vid situationer där du behöver agera snabbt på kundens förfrågan.

Övrig information

Start: Enlig överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enlig överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information [ Link removed ]

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: CAD-ritare, CAD-konstruktör, CAD-programmerare, CAD, AutoCAD, Revit, SolidWorks, CNC, verkstad, plåtberedning, laser, heltid, Göteborg

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 4207501