Jobbet CAD-Konstruktör / Koordinator till OTIS har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

CAD-Konstruktör / Koordinator till OTIS publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du nyexaminerad med erfarenhet inom bygg och entreprenad- och fältservicebranschen? Söker du en spännande CAD-konstruktörroll till ett internationellt bolag? Hos OTIS får du möjlighet att utvecklas med högt tempo!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos OTIS. Företaget kommer genomföra ett större IT projekt, och den ordinarie CAD-konstruktör kommer vara upptagen i projektet. Därför uppstår denna interima tjänst, förlagd som en visstidsanställning med start omgående, om möjligt första oktober, till och med sista december 2021 eller längre tills projektet är avslutat.

Om företaget

OTIS är världens största tillverkare av hissar, rulltrappor och rullband, och är ett världsledande persontransportföretag som samarbetar med arkitekter, entreprenörer, byggnadskonstruktörer och fastighetsägare. Otis har verksamhet i mer än 200 länder och har cirka 68.50 anställda. OTIS är därmed det största transportbolaget i världen då de dagligen transporterar 2 miljarder människor. www.youtube.com/watch?v=Lebati0PFr8&feature=youtu.be

Arbetsuppgifter

I rollen som CAD-konstruktör hos OTIS har du helhetsansvar för olika byggprojekt gällande hissar. Detta inkluderar projektberedning ute hos kund, producera och rita i AutoCAD samt underrätta arbetsledare, säljare och kunder om ritningarna samt kontroll av att de följer vad som är beställt gällande fabrikskomponenter för produktionen. Du tar även ansvar för att driva de olika byggprojekten mot kund, säljare och arbetsledare i den mån det går. Du ansvarar vidare för den externa kommunikationen med bygg- och fastighetsbolag och förväntas ständigt hålla dem uppdaterade gällande CAD-projektens utveckling. CAD-Projekten varierar i storlek och du arbetar med cirka 20 – 50 projekt samtidigt som tar mellan en vecka till sex månader från start till färdigt projekt. Slutligen agerar du teknisk support internt mot flera olika viktiga funktioner gällande olika delar inom projekten.

Formella krav

• Teknisk eftergymnasial utbildning med fördel inom el/styr-och reglerteknik • Erfarenhet från bygg, anläggning eller fastighetsbranschen, exempelvis från en praktik • Goda kunskaper i AutoCAD • Goda kunskaper i Excel • Flytande i engelska och svenska För att lyckas i rollen tar du stort ägarskap för dina arbetsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir utförda i tid. Därtill är du duktig på att planera och driva ditt arbete framåt med en tydlig struktur där du vet hur man prioriterar rätt. Du är flexibel och öppen för förändringar och har lätt för att anpassa dig efter nya situationer. När det under tidsperioder blir stressigt har du förmågan att behålla lugnet och fortsätta arbeta strukturerat. Slutligen har du styrkor som att hjälpa andra och du trivs i en stöttande roll där du får ge service till andra samt kan bidra till att lösa andras problem.

Övrig information

Start: Omgående eller enligt överenskommelse, löpande rekrytering Plats: Hägersten, Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: Projektledare, CAD, AutoCAD, Byggadministratör, administratör, serviceavtal, avtal, kontrakt, handläggning, teknisk support, koordinator, kontraktansvarig, service, OTIS, Stockholm, heltid, Hägersten, Konstruktör

Referens

2839601

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till