Jobbet CAD-KONSTRUKTÖR TILL MIXON I KUNGÄLV har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

CAD-KONSTRUKTÖR TILL MIXON I KUNGÄLV publicerad av TEMP TEAM Sverige AB

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Är du tekniskt kunnig och en självgående CAD-konstruktör redo för en ny utmaning?

Med mer än 30 års erfarenhet i träbearbetningsindustrin har Mixon levererat över 1500 tekniska lösningar runt om i världen. Mixon är ett familjärt bolag som under alla år i branschen följt de senaste trenderna i limbranschen. 
Till verksamheten i Kungälv söker vi nu efter en handlingskraftig CAD-konstruktör.

ROLLEN
Som konstruktör kommer du att vara tekniskt ansvarig för komponenter och reservdelar till limmaskiner. Du kommer att uppdatera enklare ritningar och göra nya konstruktioner. Som konstruktör på Mixon kommer du att arbeta till stor del självständigt och oftast på plats i Kungälv. Ibland kan uppdraget innefatta resor till kund både nationellt och internationellt.
Här erbjuds du ett jobb i ett familjärt företag på den internationella marknaden. För den som vill finns goda utvecklingsmöjligheter.

Kandidatprofil

Vi söker efter dig som:
- Jobbat i verkstadsindustrin som tex CNC-operatör, konstruktör eller liknande
- Har erfarenhet av 2D ritningar och CAD program 
- Har grundläggande kunskaper i Excel
- Behärskar svenska och engelska

Vi söker efter dig som har förmågan att se vad som behöver och göras och kommunicerar till ledning och produktionschef. Du tycker det är kul att strukturera, komma med idéer och lösningar och hjälper gärna en kollega för att säkra leveransen till kund.

BRA ATT VETA!
Detta är en rekrytering där du anställs direkt av Mixon
Start: enligt överenskommelse

INTRESSERAD?
Sök tjänsten som CAD-konstruktör redan idag! Vi har ett löpande urval till tjänsten och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

I denna tjänsten har Mixon valt att samarbeta med oss på TEMP-TEAM. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Calle Odén på 0708-58 23 74.

Referens

n/a

Om företaget

I närmare 40 år har vi på TEMP-TEAM framgångsrikt rekryterat medarbetare till såväl börsnoterade företag som mindre verksamheter. Genom våra etablerade nätverk får vi kontinuerligt in nya uppdrag som spänner sig över flertalet branscher och yrkeskategorier.

Arbetet är en stor del av livet, därför är det viktigt att man gör det man trivs med. Samspelet mellan rätt miljö, kollegor och motivation bidrar till att man prestera sitt bästa – och mer därtill. På TEMP-TEAM lägger vi stor vikt vid att matcha dig med kundföretaget för att säkra en hållbar lösning. Vi har både bemanning och rekryteringsuppdrag inom flertalet yrkesområden, så oavsett om du är anställd, mellan två arbeten eller söker extra jobb så är TEMP-TEAM din ideala partner i sökandet efter ditt nya jobb.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till