Jobbet CAD-ingenjör till Tunga Lyft AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

CAD-ingenjör till Tunga Lyft AB publicerad av Skill

Heltidsanställd
Linköping
1 ansökan

Arbetsbeskrivning


Tänk dig att en bro på 2500 ton ska lyftas, eller att ett hus ska delas och flyttas, eller något så avancerat som att förflytta en 20 tons generator ur en trång industrilokal. Det är tunga och svåra lyft, men också något som Tunga lyft AB har gjort varje dag i 50 år. Nu expanderar dem och söker ytterligare en CAD-ingenjör – en central roll i att lyften ska bli framgångsrika!

Om företaget
Tunga Lyft AB är experter på lyft – de lyfter allt från kassaskåp till broar och hus. De specialanpassar sina lösningar för respektive kund och man anpassar varje affär efter alla delar av sina tjänster så som; lyft, montage, transport, lansering, konsultation, konstruktion, projektering och lyftledning. Tunga Lyft AB är helägt av investmentbolaget Storskogen Group. Tunga Lyft har kontor och depåer i Linköping, Stockholm, Göteborg och Malmö men är verksamma över hela landet och även runt om i världen. Bolaget har bra lönsamhet och är investeringsvilliga. Bolaget omsätter ca 150 MSEK och har 90 anställda.

Dina arbetsuppgifter
Som CAD-ingenjör får du en central roll i företaget där du kommer samarbeta med stora delar av företaget. Det är din uppgift att stötta upp inför projekt hos kund. Projekten har en stor variation både utifrån produkt som ska lyftas eller förflyttas, vikt (från 100kg till ca 1000 ton) och miljö. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
•Planera och skapa ritningar för projektets olika delar med hänsyn till lyft, lansering, stöttning och transport av produkter mellan 100kg till ca 1000 ton
•Genomföra enklare konstruktionsberäkningar
•Skapa konstruktionsritningar och lastlistor
•Simulera lyft i CAD och ta fram lyftplaner
•Supportera sälj och projektmedarbetare I denna roll kommer du ha en varierad och dynamisk vardag. Ena stunden sitter du i AutoCAD/Inventor och skapar ritningar, andra stunden presenterar du resultatet för beställaren och i tredje är du ute på fält och ser i verkligheten att de beräkningar du gjort fungerar och håller.

Din profil
Vi letar efter dig som trivs med att ha flera bollar i luften, som gillar att ta ansvar och spela en central roll för företaget. För att du ska lyckas i arbetet krävs att du är en lagspelare som ser till helheten, att du är strukturerad men ändå flexibel samt arbetar självgående och proaktivt med dina arbetsuppgifter. Vi tror att du har en relevant högskole- eller universitetsutbildning i ryggen samt gärna några års arbetslivserfarenhet. Du känner dig bekväm med CAD-program, gärna AutoCAD och/eller Inventor. Har du tidigare arbetat med lyft av tunga produkter och konstruktion är det klart meriterande. Vad vi erbjuder är en härlig arbetsplats med omväxlande miljöer. Du blir en del av en organisation som är ledande i sin bransch och som arbetar mot stora och små kunder. Rollen kan placeras i Linköping eller Stockholm.

Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar Tunga Lyft AB med Skill. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Pontus Lundquist på 013- 32 94 15 alt. pontus.lundquist@skill.se

Referens

3708

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till