Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

C1-chaufförer till Hemfrid flyttservice i Stockholmsområdet jobb i Stockholm på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
C1-chaufförer till Hemfrid flyttservice i Stockholmsområdet på Uniflex

C1-chaufförer till Hemfrid flyttservice i Stockholmsområdet

Uniflex Stockholm, Stockholms län Heltid
Jobbeskrivning
För Hemfrid söker vi personer som vill jobba inom Flyttservice med C1-körkort till Stockholm! Vi söker dig som kan arbeta på ett flexibelt schema där arbetstiden är på vardagar, helger och på kvällar. Du kommer ha god kontakt med din Bemanningschef som varje vecka skickar information om dina arbetstider, dina arbetsuppgifter och kundinformation via Hemfrids mobilapp. Som flyttpersonal hos Hemfrid hjälper du deras kunder med flytt till sina nya hem. Arbetet är mestadels fysiskt och innefattar bland annat att: • Packa diverse föremål så att de inte skadas vid transport. • Bära och organisera lådor och möbler inför transport mot ny destination. • Tranportera flyttlasset på ett försiktigt sätt. • Säkerställa att all last i transporten flyttas in- och placeras på för kunden önskat ställe vid ny destination.

Personliga egenskaper
För att du ska trivas i rollen och snabbt komma in i arbetet krävs det att du är en flexibel lagspelare. Arbetet lämpar sig för dig som har god fysik, är noggrant lagd och är försiktig med kundernas saker som du hanterar. Du är punktlig och tar ansvar över att du är på plats vid utsatt tid för uppdraget. Vi ser även att du är tillmötesgående och serviceinriktad, både för att tillgodose kunders behov och skapa tillit samt för att skapa en trevlig arbetsmiljö för dig och dina kollegor som arbetar som ett team i varje uppdrag. Vi letar efter dig som; - Har körkort C1 - Har giltigt YKB - Gillar att jobba fysiskt - Har grundläggande språkkunskaper i svenska eller engelska I denna rekryteringsprocess samarbetar Hemfrid med Uniflex bemanning och rekrytering. Du är varmt välkommen att höra av dig till Uniflex vid frågor om tjänsten.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 56608