Jobbet C och CE chaufförer sökes till sommaren! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

C och CE chaufförer sökes till sommaren! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Borlänge
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Har du C eller CE kort och vill arbeta som distrubitionschaufför? Ta då chansen att få arbeta hos en attraktiv kund i Borlänge, där det finns goda chanser till förlängning.

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu dig som har C eller CE körkort, giltigt YKB och gärna ADR utbildning.
Du kommer att vara anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd till kundföretaget som är stationerat i Borlänge. Uppdraget beräknas pågå i 3-6 månader med chans till förlängning och fast anställning hos kunden.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är ansvarstagande, driven och målinriktad. Vidare har du bra kommunikationsförmåga och är serviceinriktad då arbetet innebär mycket kundkontakt. Du är stresstålig och gillar ett högt tempo. Som person är du inte rädd för att ta i då arbetet kan vara fysiskt krävande.

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök då tjänsten redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

38124

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Transport - lager - logistik - Borlänge).