SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

C chaufförer sökes! jobb i Stockholm på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
C chaufförer sökes! på StudentConsulting

C chaufförer sökes!

StudentConsulting Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida
Är du färdig C-chaufför i vår? Eller är du en erfaren yrkeschaufför, redo för nya utmaningar? Då har vi spännande tjänster till dig!

Information om uppdraget:

Till en ledande aktör inom logistiktjänster, söker vi nu flertalet C-chaufförer. Som konsult på detta uppdrag kommer du att arbeta med distribution av paket till olika företag i centrala och södra Stockholm. På denna arbetsplats är kvalité och service av högsta vikt och du kommer att mötas av en bra arbetsmiljö, roliga men utmanande arbetsuppgifter och ett gäng glada och engagerade kollegor!

Tjänsterna är konsultuppdrag, vilket betyder att du kommer vara anställd som konsult hos SC transport Sverige – som är en del av StudentConsulting group. Men arbetet kommer att vara förlagt ute hos vår kund och du utgår från centrala Stockholm. Tjänsterna är på heltid och förlagda under både för- och eftermiddag. Det finns goda chanser till förlängning och anställning direkt hos kund, efter genomfört uppdrag.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten är det ett krav att du har:
- C-körkort
- Digitalt färdskrivarkort
- YKB

Då det kan förekomma tunga lyft är det viktigt att du är i god fysisk form och trivs att arbeta i högt tempo. Erfarenhet inom logistikbranschen och ADR är meriterande.

Är du en person som kan anpassa dig till olika situationer och kan hantera olika typer av människor? Som älskar att ge kunden god service och ser till att vårda och utveckla kundrelationer? Är du sist men inte minst noggrann, ansvarstagande och behärskar svenska i tal och skrift?

Då kan du vara precis den person vi letar efter!

Vi intervjuar aktuella kandidater forlöpande och ser fram emot att höra från dig! Utdrag ur belastningsregistret kan komma att bli aktuellt.

Sökord: C-chaufför, C-behörighet, Lastbilschaufför, Transport, Sommarjobb transport

SC transport Sverige är en del av mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting Group - ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt 15 900 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid. För dig som är nyfiken på ett äventyr på annan ort – så erbjuder vi även chaufförstjänster i Norge. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se/lastbilschaufför.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 61336