Jobbet C#.NET utvecklare till CAB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

C#.NET utvecklare till CAB publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Örebro

Arbetsbeskrivning

Hos CAB är utveckling och innovation starka drivkrafter! Oavsett om du är junior i din karriär eller har flera års erfarenhet av arbete som utvecklare så finns här fantastiska möjligheter att bidra till att digitalisera, effektivisera och automatisera produkter och system för CABs kunder. Här finns dessutom arbetsplatsen för dig som vill arbeta på ett företag där man tillsammans värnar om en inkluderande och familjär miljö där man har riktigt kul ihop! Välkommen med din ansökan!


Om tjänsten
CAB Group AB är marknadsledande inom systemstöd och tjänster som gör det enkelt för fordons- och fastighetsbranschen att göra tillförlitliga och rättvisande reparationskalkyler. CAB finns i hela Norden samt Tyskland och huvudkontoret ligger i Örebro, där verksamheten också en gång startade.

För att möta kundernas behov kring kundanpassade lösningar utökar de nu sin utvecklarstyrka. Här blir du en del av ett autonomt team om 6-8 personer som arbetar med Scrum som utgångspunkt. Arbetet sker i sprintar om några veckor. Under sprintarna hålls daily stand-ups och de avslutas med demo, retrospective och Lab day. Prioritering av utvecklingsuppgifterna görs löpande i teamets backlog så att man alltid jobbar med det som är viktigast att göra eller leverera.

Teamet du kommer arbeta i består av personer med blandad bakgrund och erfarenhet och det är dina kollegor i teamet som kommer att ge din en introduktion på arbetsplatsen samt introducera dig i utvecklingsarbetet. Att tillsammans dela kunskap, utforska och engagera varandra är en viktig del av teamarbetet på CAB där vardagen präglas av en stark gemenskap och kultur.

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos CAB. Deras intention är långsiktig förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
I ditt arbete på CAB är du tillsammans med teamet delaktig i hela utvecklingskedja - från krav till färdig produkt och sedan vidare i drift och livscykelhantering. CAB arbetar efter filosofin You build it, you run it. Eftersom de tror på att det främjar kvaliteten i deras produkter och leveranser.

Du kommer främst att arbeta med utveckling och förvaltning i kalkyleringssystemet CABAS.
Vi söker därför dig som har grundläggande kunskaper i C#.NET samt SQLServer.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat med webbutveckling mot Azure eller WPF.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har en IT-relaterad universitets- eller högskoleutbildning, förslagsvis systemvetenskap, dataingenjör eller informatik.
• Kommunicerar och skriver obehindrat på svenska och engelska då kommunkation med både kollegor och kunder kräver detta.

I den här rekryteringen läggs stor vikt vid personliga egenskaper och för att trivas hos CAB är det viktigt att vara en lagspelare som kan ta emot hjälp och råd samt att ha viljan att dela med sig av det man kan. Vi vill att du ska se det en självklarhet att vilja vara en viktig resurs för teamets resultat och framgångar.
Som person är du prestigelös och lyhörd med en stor drivkraft att utvecklas och lära dig nya saker. Vi ser att du är analytisk och systematisk i det arbete du gör och du säkerställer alltid att det du producerar håller en hög kvalitet.

• Start: Omgående
• Omfattning: Heltid
• Placering: CABs kontor Centralt i Örebro

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och CABs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Läs mer om CAB här!

Referens

15042668-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till