Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

C# utvecklare till Trafikförsäkringsföreningens affärsutvecklingsenhet! jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
C# utvecklare till Trafikförsäkringsföreningens affärsutvecklingsenhet! på Academic Work

C# utvecklare till Trafikförsäkringsföreningens affärsutvecklingsenhet!

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
"Det bästa med mitt arbete är den stora variationen i rollen där man är delaktig i utvecklingen från början till slut. Teamen är självbestämmande i hur vi ska arbeta och vi hjälps alltid åt. Utöver det så har jag fantastiska kollegor som jag har väldigt roligt med" Så beskriver Jenny sitt jobb som systemutvecklare hos Trafikförsäkringsföreningen. Vill du vara en del av teamet? Då är du välkommen med din ansökan!


Om tjänsten
Trafikförsäkringsföreningen (TFF) är ett samarbetsorgan för trafikförsäkringsbolag i Sverige och har en central roll i det svenska trafikförsäkringssystemet. TFF har en förvaltnings- och utvecklingsprocess som knyter ihop affärsbehov och tekniska utvecklingsmöjligheter med löpande förvaltning. Produktmässigt så har TFF Microsoftteknik som bas i de flesta av sina applikationer.

TFFs lokaler ligger på Östermalm/Gärdet på bekvämt avstånd till buss (5 meter) och tunnelbana (450 meter). Precis utanför kontoret finns både träningslokaler och vacker natur och du får kollegor som gärna kör ett träningspass på lunchen eller tar en promenad längs Djurgårdskanalen.

Du erbjuds

* En introduktion där du till en början får arbeta tillsammans med mentorer för att lära dig så mycket som möjligt om rollen och TFFs verksamhet
* Utbildningar som du och TFF väljer tillsammans för att bygga på din kompetens inom IT
* Spännande och svåra utmaningar att lära ifrån; hos TFF måste tekniken ta hänsyn till allt från snåriga regelverk till höga prestandakrav och komplexa samband som skall översättas till begripliga användargränssnitt
* En anställning hos TFF efter 12 månaders arbete, förutsatt att samarabetet mellan alla parter fungerar bra. TFF har kollektivavtal (inklusive tjänstepension) för sina anställda

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
I rollen som utvecklare kommer du att tillhöra gruppen som arbetar med att utveckla, leverera och förvalta TFFs IT-plattformar. Gruppen består av teamleads, automattestare, manuella testare, kravställare och utvecklare som är fördelade i fyra team. Teamen arbetar agilt i en stabil krav- och utvecklingsprocess med omfattande automatiserat stöd. Teamen ansvarar för såväl teknik som metodik i arbetet, och de ansvarar sedan sinsemellan för fyra olika verksamhetsområden; försäkring, skadereglering, Webb, och gemensamma kärnsystem.

Du kommer till exempel att:

* Delta på dagliga stand ups där teamet stämmer av vad som ska göras
* Parprogrammera med andra utvecklare
* Stötta i kravarbetet med teknisk expertis
* Skriva enhetstester och fixa buggar

Här trivs du om:

* Du brinner för kvalitet - finns det något bättre än att testarna kommer tillbaka och surar för att de inte hittat några fel?
* Du gillar att påverka! Du vill vara med från idé till färdig produkt
* Du älskar kommunikation och att förstå människor - du kommer att prata med handläggare, kravare och testare och ni ska förstå varandra, på riktigt

Vi söker dig som

* Har en eftergymnasial utbildning inom IT
* Har erfarenhet av kodning i C#
* Kan söka information i databaser med SQL (ej DBA-nivå)
* Har kännedom om Git samt en vana av TFS eller Azure DevOps
* Talar och skriver flytande svenska

Vi blir extra intresserade om du tidigare har arbetat i en liknande bransch, exempelvis hos ett inkasso- eller försäkringsbolag.

Som person är du:

Ansvarstagande där du tar ansvar för och driver dina arbetsuppgifter och ansvarsområden framåt för att uppnå gemensamma mål. Vidare tar du initiativ i arbetet och kommer med förslag till arbetssätt. Du har en kommunikativ förmåga och du har lätt för att kommunicera med personer i olika roller. Sammanfattningsvis skall du vara lika rolig och spännande att arbeta med som du vill att dina kollegor skall vara.

I den här rekryteringsprocessen ställer vi höga krav på din ansökan. Sök därför tjänsten med ett CV och personligt brev där du motiverar tydligt ditt intresse för rollen.

Övrig information

* Start: Januari 2022
* Omfattning: Heltid
* Placering: Östermalm/Gärdet
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Trafikförsäkringsföreningens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15062571-SE