Jobbet C# utvecklare till Coloreel i Jönköping har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

C# utvecklare till Coloreel i Jönköping publicerad av Coloreel Group AB

Heltidsanställd
Jönköping

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Vill du vara med på en inspirerande resa där ett innovationsbolag står inför att ta en unik patenterad produkt ut på marknaden?


ansvarsområde.

Som mjukvaruutvecklare på Coloreel kommer du tillhöra utvecklingsavdelningen i Jönköping bestående av totalt ca 12 utvecklare uppdelat i två mjukvaruteam inom C# och ett hårdvarunära team. Tillsammans arbetar ni i en agile systemutvecklingsmiljö. I rollen som C# utvecklare kommer du arbeta med utveckling av mjukvaran som styr vad som ska göras och när i Coloreels tekniskt avancerade produkt inom digital trådfärgning. Du kommer jobba med alla delar från idé till release och därmed kommer krav, design, utveckling och testning vara en del av ditt arbete. Det kommer att ställas höga krav på kvalitén av koden och mjukvaran då produkten kommer att finnas i produktionsmiljö. Rent tekniskt kommer fokus ligga på programmering i C# i ett nära samarbete med elektronik och mekanik där du på daglig basis kan se resultatet av ditt arbete i produkten.

Du kommer vara med på en spännande resa tillsammans med teamet och därmed finns utrymme att själv vara med och forma rollen och din egen utveckling. Du kommer in i en fas där kreativitet och innovation är en lika stor del som ansvar och kvalitet. Fortsatt ligger mycket fokus på nyutveckling snarare än förvaltning och på sikt kan du även komma att vara med och ta fram helt nya produkter. 


kvalifikationer.

Vi letar efter dig som är civil- eller högskoleingenjör med inriktning mot mjukvara, data, elektronik eller motsvarande, alternativt ha motsvarande kunskap förvärvade genom arbetslivserfarenhet. Vi ser att du har minst ett par års erfarenhet som utvecklare. Det behöver nödvändigtvis inte vara C#-utveckling mot inbyggda system men att du har jobbat med C#/.NET Core och är intresserad av att jobba mer med programmering av fysiska produkter. Vidare krävs det att du har:

-          Minst ett par års erfarenhet i rollen som utvecklare i C#
-          Intresse för hårdvara
 
I rollen är det meriterande med kunskap och erfarenhet inom:

-          C++
-          Inbyggda system
-          Kommunikationsprotokoll
-          Linux
-          Git
 
Tjänsten passar dig som trivs i en dynamisk miljö och är öppen för förändringar. Du tar stort ansvar i arbetet och trivs i en roll där du kan påverka och komma med idéer för att tillsammans med bolaget ta nästa steg. Du brinner för kvalitet och hållbar kod och gör ditt arbete noggrant och strukturerat.  Du måste i rollen kunna vara självgående och initiativtagande samtidigt som du är prestigelös och kan samarbeta väl med dina kollegor för att gemensamt uppnå kvalitet. Att behärska engelska i tal och skrift är ett krav och svenska ser vi som starkt meriterande.

Ett axplock av vad Coloreel kan erbjuda dig

- Du får vara med i en spännande fas där bolaget släpper sin unika patenterade produkt på marknaden
- Du blir en del av ett bolag med snabba beslutsvägar och får därmed vara med och påverka både teknik, arbetssätt och processer i en internationell miljö
- Jobba med spännande teknik i framkant


ansökan.

I denna rekrytering samarbetar Coloreel med Randstad Technologies som är ett nischat rekryterings- och konsultbolag inom IT. För information och frågor vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Madelene Hjelm på 0733-303816 eller madelene.hjelm@randstad.se

Referens

201304674

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till