Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

C-utvecklare till Axis jobb i Lund på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
C-utvecklare till Axis på Framtiden

C-utvecklare till Axis

Framtiden Lund, Skåne län Heltid
DINA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som junior utvecklare på Axis kommer du att få en uttalad mentor samt bra stöttning från kunniga kollegor i teamet. Här blir du snabbt en viktig del i det dagliga arbetet där ni genom projekt utvecklar och tar fram nya funktioner, från idé till färdig produkt. Här uppmuntras kreativitet och nya idéer, produkten är bara i sin linda och det finns så mycket mer att utveckla inom området. Förutom nyutveckling och förvaltning kommer du även att få arbeta med testning av den nya hårdvaran.

Du kommer ingå i affärsområdet New Business. Teamet ansvarar både för utvärdering av nya affärsidéer från ett tekniskt och kommersiellt perspektiv, och för produktutveckling med målet att kunna erbjuda kunderna de bästa produkterna på marknaden. I teamet ingår såväl marknadsorienterade affärsutvecklingsresurser samt produktutvecklingsresurser.

OM FÖRETAGET

Axis Communications är en global och marknadsledande innovatör med huvudkontor i Lund. Huvudfokus ligger på företagets nätverksbaserade videövervakningssystem och ökad säkerhet för miljoner människor runt om i världen. Företagets innovativa lösningar ökar säkerheten bland annat på flygplatser, fängelser, i detaljhandeln, på universitet och banker. Kulturen hos medarbetarna präglas av en hjälpsamhet och ödmjukhet samtidigt som alla vill utvecklas och bli bäst på det de gör. På huvudkontoret i Lund jobbar ca 1900 personer och globalt totalt 3000, det finns med andra ord mycket stora utvecklingsmöjligheter inom företaget!

DIN PROFIL

För att passa in i rollen ser vi att du har ett stort programmeringsintresse och att du är nyfiken på de senaste teknikerna! Du är en engagerad och innovativ person med en stark personlig drivkraft. Vidare tror vi även att du är en lagspelare och drivs av att hela tiden utveckla dig själv och teamet du jobbar i.

Krav
- Högskole-/civilingenjörsutbildning i data, teknisk fysik, elektronik eller motsvarande
- Kunskaper i C
- Engelska och svenska i tal och skrift

Meriterande
- Kunskaper i C++
- Kunskaper i Python

OM OSS

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Lund
Arbetstider: 08.00 – 17.00
Omfattning:  Heltid

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Högskole-/civilingenjörsutbildning i data, teknisk fysik, elektronik eller motsvarande Kunskaper i C Engelska och svenska i tal och skrift
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000069355409