Jobbet C-korts chaufförer sökes till lager i Kungsängen har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

C-korts chaufförer sökes till lager i Kungsängen publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vi ser att du  som söker har tidigare arbetat som chaufför och trivs med rollen men som nu är ute efter ny utmaning inom lager och logistik.  Är du en driven, positiv och engagerad medarbetare som vill arbeta på ett nytt och spännande lager? Trivs du att arbeta fysiskt och har en god fysik? Då kanske just du är rätt person för tjänsten.

Vi söker nu C-korts chaufförer till Ingram Micro som verkar inom lager och logistik. Beläget i Brunna, Kungsängen. Om företaget

Ingram Micro grundades 1979 och är idag marknadsledare inom teknik- och logistiktjänster. Med global infrastruktur med fokus inom moln, logistik, mobilitet och tekniska lösningar ser Ingram till att deras partners får rätt verktyg och support för att driva affärer mer framgångsrikt.

Ingram Micro i Sverige är en ledande distributör inom logistiktjänster, genom att erbjuda flexibla, kostnadseffektiva och innovativa lösningar inom produktpaketering, mjukvarukonfigurering, e-handel och tredjepartslogistik. Deras logistikverksamheter bedrivs i Stockholm och Borås.Om tjänsten

Huvudsakliga arbetsuppgifter på lagret består av:

 • Köra lastbil vid behov
 • Ordermottagning
 • Orderpackning
 • Orderplock
 • Returhantering

I arbetet så krävs det att du har en god fysisk förmåga, då du under hela arbetsdagen kommer att stå eller gå. Vi förser dig med ergonomiska skor och mattor. En del tunga lyft tillkommer också.

Formella krav

 • CE-körkort
 • Giltigt YKB yrkesförarbevis
 • Svenska och engelska i tal och skrift. Andra språk är meriterande.
 • Mycket meriterande med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
 • Kunna ta sig till Brunna, Kungsängen.


Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt. Du måste ha god kommunikation och social förmåga.
Vi ser gärna att du som person är lugn bakom ratten, klarar av stressiga situationer och är tillmötesgående gentemot medarbetare och kunder. Om anställning

 • Start sker löpande.
 • 6 månaders visstidsanställning via Lernia, uthyrd till Ingram Micro.
 • Arbetstid – Heltid.
 • Lön enligt GFL – Semesterersättning samt eventuellt övertids- och Ob-tillägg tillkommer.


Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag om profilen stämmer bra in på dig! 

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 
Läs mer på lernia.se.

Referens

54415

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till