Jobbet C-chaufförer till Karlstad sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

C-chaufförer till Karlstad sökes! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Karlstad
0,00kr/ år
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är Du intresserad av chaufförsyrket och gillar varierande kundkontakt? Då är uppdraget att leverera gods till olika kunder i och runt Karlstad något för just Dig.

Information om uppdraget:

Vi söker Dig med C-kort som vill arbeta heltid under sommaren mellan veckorna 24-34. Det kommer att bli långa arbetsdagar så det är en fördel om du har mycket energi och uthållighet. Tjänsten är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att Du kommer vara anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd till vår kund. För rätt person finns det även en chans att bli övertagen av kunden efter sommaren. Kunden är ett stort och välkänt företag inom logistikbranschen som arbetar med distribution av gods till olika kunder.

Dina arbetsuppgifter som chaufför kommer vara att distribuera gods till olika kunder i Karlstad med omnejd. Utöver att frakta godset kommer Du även ha en aktiv kundkontakt samt medverka vid lastning och avlastning. Detta söker vi: I tjänsten ingår utöver leverering av gods även en hel del kundmöten vilket innebär att det är meriterande om Du som person har god kommunikationsförmåga och är serviceinriktad. Det är även av stor vikt att du är uthållig och arbetsvillig, då tjänsten innefattar långa arbetspass måndag-fredag, 06-18. På grund av de långa arbetspassen är fredagar ofta arbetsfria. Då tjänsten innefattar mycket eget ansvar bör Du som person vara ansvarstagande och driven samt agera med säkerhet samt i enlighet med de regler som finns. Det kan förekomma en del fysiskt arbete vid godshanteringen så det är till din fördel om Du gillar att arbeta med kroppen.

Detta söker vi:

Krav finns på att du som sökande har:
• C-kort
• Yrkeskompetensbevis (YKB)
• Digitalt färdskrivarkort.

Det är meriterande om du besitter tidigare erfarenhet inom chaufförsyrket samt har truckkort, men detta är inget krav. Rekrytering sker löpande så känner Du att detta är något för Dig, skapa din profil på Studentconsulting.com och skicka in din ansökan redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42402

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Transport - lager - logistik - Karlstad).
Du kan avregistrera dig när som helst.