Jobbet C-chaufför sökes för timanställning hos vår kund har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

C-chaufför sökes för timanställning hos vår kund publicerad av Framtiden AB

Deltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning


Vi söker en duktig chaufför med C-körkort som vill arbeta deltid. Vill du vara en del av ett härligt gäng med familjär känsla på kontoret? Sök då denna tjänst!

Dina arbetsuppgifter
Som chaufför på Mantorp Thermotransport AB arbetar du med distribution till kunder runtom i Östergötland. I arbetet ingår mycket kontakt med kunder och du kommer köra oregelbundna turer som kan ändras från dag till dag. En del helgarbete kommer att förekomma. Eftersom arbetet är deltid måste du ha en annan huvudsaklig sysselsättning såsom studier eller annat arbete som går att kombinera med detta.

Om företaget
Mantorp Thermotransport AB i sin nuvarande form startade 2014 och idag arbetar omkring 45 chaufförer och tre administratörer på företaget. Företaget arbetar med att leverera varor till matvarubutiker i Östergötland.

Din profil
Vi söker dig som stämmer in på följande: Skallkrav: - Språk: Svenska och/eller engelska - Truckkort - Övriga kompetenser: C-körkort, digitalt förarkort samt YKB (yrkeskompetensbevis) Meriterande: - Utbildning: Transport- och fordonsutbildning - CE-körkort - Arbetslivserfarenhet inom transport eller likvärdig tjänst Personliga egenskaper: Vi söker en person som är flexibel och serviceinriktad. Du kommer att vara företagets ansikte utåt vilket gör det viktigt att du ser dina leveranser som en möjlighet att leverera riktigt bra service. Vi ser gärna att du är en positiv person som ser lösningar istället för problem.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Snarast möjligast eller enligt överenskommelse Villkor: Deltid Placeringsort: Linköping Urval sker löpande, tveka därför inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Referens

20726

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till