Jobbet C-chaufför/Lastbilschaufför/Chaufför sökes för jobb i Malmö! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

C-chaufför/Lastbilschaufför/Chaufför sökes för jobb i Malmö! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu duktiga C-chaufförer för heltidsjobb hos kund. Tycker du om att köra lastbil och vill jobba varierat? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker för kunds räkning duktiga och flexibla c-chaufförer som vill arbeta med miljöarbete i Malmöområdet. Arbetet kommer att vara heltid måndag-fredag och tjänsten kommer starta omgående.

Dina arbetsuppgifter kommer innebära att tömma sopkärl hos privatpersoner runtomkring Malmö. Körningarna kommer vara både på landsbygd och i stadsmiljö där du kör planerade rutter och du kommer att köra med hjälp av karta/GPS. Arbetet innefattar både kärning och vissa fysiska moment som att hämta sopkärl. Detta är ett perfekt jobb för dig som kanske nyligen tagit C-kort eller som vill testa på något nytt!

I din roll som miljöarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Arbeta helger över sommarmånaderna
- Tömma sopkärl på landsbygd och i tätort.
- Körning av sopbil

Detta söker vi:

Om dig:
Vi söker dig som är serviceinriktad och noggrann. Det kan förekomma vissa fysiska arbetsuppgifter så du bör inte vara främmande för detta. Du värdesätter ordning och reda och har god förmåga att förhålla dig till periodvis hög arbetsbelastning. Du har lätt för att samarbeta och sätter kunden i fokus. Vidare söker vi dig som har C-kort samt YKB men har du ingen körerfarenhet är detta inget problem. Har du arbetat med liknande arbete tidigare är detta meriterande!

Viktigt för tjänsten är:
- C-kort + YKB
- En annan huvudsakligsysselsättning på om minst 50 %, alternativt pensionär eller studerande.

Sökord: C-chaufför, Miljöarbete

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42605

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till