Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

C# .Net-utvecklare till Adlibris i Stockholm jobb i Stockholm på Ada Digital

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
C# .Net-utvecklare till Adlibris i Stockholm på Ada Digital

C# .Net-utvecklare till Adlibris i Stockholm

Ada Digital Stockholm, Stockholms län Heltid

Vill du som utvecklare vara med på en förändringsresa och bidra på riktigt hos en av Nordens största e-handelsbolag?

Hos Adlibrisgruppen i Stockholm blir du en del av en organisation som skapar lustfyllda och inspirerande shoppingupplevelser och som konstant strävar efter förbättring vad gäller kundupplevelser. Adlibrisgruppen befinner sig just nu i en spännande fas där du som utvecklare ges en unik möjlighet att driva förändring.

VI ERBJUDER DIG

  • Möjligheten att få vara med på en spännande expansionsresa där du får vara med och utveckla framtidens lösningar för en av Nordens största e-handelssajter
  • En IT-organisation med självorganiserande utvecklingsteam där vi tillsammans hjälps åt att nå våra uppsatta mål och visioner
  • Att bli en del av en organisation med familjär och entreprenöriell kultur som ständigt strävar efter utveckling och förnyelse
  • En arbetsplats som är mån om god balans mellan arbetsliv och fritid och som erbjuder dig förmåner som flextid, gym på arbetsplatsen och friskvård på arbetstid

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som C# .Net-utvecklare kommer du att tillhöra teamet Produkt och Inköp som utgör kärnan för att skapa framtidens lösningar för Adlibris kunder. Med över 15 miljoner titlar är de i en spännande position där du kommer bli en del av ett prioriterat område.

Du tillsammans med ditt team kommer att utveckla och tillhandahålla masterdata för produkt samt även utveckla lösningar för inköpsdomänen. Deras tekniska miljö består av C#.Net Core, SQL samt APIer såväl internt som mot externa leverantörer. Vi utvecklar Azure Functions och App Services för att bygga vår tjänstearkitektur. Vi är en transaktionstung organisation med mycket data där du får möjlighet att arbeta med utformandet av hur vår masterdata ska tillhandahållas på bästa sätt för Adlibris framåt.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Närmaste teamet består i dagsläget av ytterligare fyra utvecklare. Ni är en del av IT-organisationen på 60 medarbetare och jobbar agilt med fokus på samarbete, och hållbara lös-ningar. Förutom närmaste teamet interagerar du även med utvecklare i andra utvecklingsteam, produktägare och arkitekt. Adlibris sitter i moderna lokaler i centrala Stockholm och kan erbjuda god work-life balance med bra förmåner som bland annat inkluderar flextid, gym på arbetsplat-sen och friskvård på arbetstid.

MER OM DIG

För att lyckas i rollen som C# .NET-utvecklare har du har du flera års erfarenhet av utveckling inom C# .Net Core. Du har tidigare utvecklat APIer gärna i produktionskritiska system. Utöver det har du även erfarenhet Azure Functions, App Services och Azure Devops samt SQL. Har du tidigare arbetat inom e-handel och logiskt och med Git, React, Typescript är det meriterande.

Som person är du en kommunikativ, social person som trivs att samarbeta med andra. Du delar gärna med dig av din kunskap och tycker om att arbeta med andra mot gemensamma mål och förstår vilket ansvar och aktiviteter som krävs för att skapa bra arbetsmiljö. Det är viktigt att du har förmåga att identifiera problem och kommer sedan med flera förslag på alternativa lösningar och tillvägagångsätt. Vi tror vidare att du är nyfiken och motiveras av en arbetsplats och kultur där du får vara initiativtagande och vara med och driva förändring.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 6177A05AAA4B424BB5B7049E0764B724