Jobbet C#/.NET-utvecklare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat
Heltid
Sweden - Lund
0,00kr/ år
10 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Referensnummer: 2260

Vill du jobba med varierande uppgifter inom alla delar av utvecklingsprocessen? Nu söker vi fler kunniga utvecklare som vill arbeta med innovativa lösningar i en stimulerande agil miljö.

Axis genomgår en spännande utveckling och växer ständigt. Vi befinner oss i en framtidsbransch där vi är världsledande. Förutom nätverkskameror utvecklar vi lösningar för framtiden, där våra kameror tillsammans med olika tjänster och applikationer möter våra kunders behov. Vi hoppas att du vill vara med och driva vår fortsatta utveckling!

Vad gör vi?
Vi arbetar med att ta fram end-to-end lösningar som knyter ihop slutanvändare med vårt växande utbud av kameror och hårdvara. Vi utvecklar vår egna mjukvara, diverse webbverktyg och mobila appar för att paketera hela lösningar. 

Titta gärna på https://youtu.be/tm9AsJDf6mc för att få en inblick i hur det är att jobba som utvecklare hos oss. Du kan även läsa mer om en av våra applikationer här: AXIS Radar Autotracking for PTZ

Vi utvecklar i Visual Studio och skriver C# applikationer för Windowsplattformen. Vi har ett nära samarbete med våra partners och träffar dem emellanåt för att stämma av deras behov och få inspiration till nya projekt. Vi jobbar också tätt tillsammans med andra delar av Axis för att skapa de smartaste och bästa lösningarna till våra kunder.

All vår utveckling är samlad här i Lund. Det gör att du enkelt kan se helheten och få insikt i vad andra team och avdelningar gör och på så vis se vilken påverkan du har i det stora hela. Vi är måna om att vara öppna, arbeta över organisatoriska gränser och att dela med oss. Vi tror på innovation och självgående team där det finns stor frihet för individen.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för applikationsutveckling i C#/.NET. Tidigare erfarenhet av jobba med C# är inte ett måste, det viktigaste är att du har viljan att lära dig. Vi vill förstärka vår kompetens i flera team och välkomnar därför ansökningar både från dig som är nyexaminerad och dig som har några års erfarenhet. Vi tror att du är intresserad av ny teknik och utmanande problemställningar. Du tycker att det är spännande att analysera behov och ständigt förbättra användarupplevelsen, därför har du gärna ett nära samarbete med både kollegor och externa intressenter.

Det är meriterande med erfarenhet inom något av följande:

  • WPF
  • Asynkron programmering med Async/Await
  • Databashantering
  • Go
  • Molnlösningar (AWS)
  • Webbutveckling
  • C++

Vi lovar att du kommer få utlopp för din kreativitet och utvecklas kompetensmässigt med oss. Samtidigt är vi förväntansfulla att få ta del av dina kunskaper och idéer.

Låter det intressant?
Är du intresserad av våra teknikområden skicka in din ansökan direkt! Har du frågor eller vill veta mer om hur det är att jobba hos oss tveka inte att höra av dig till någon av de rekryterande cheferna Marcus Wiedner eller Guillermo Sagastume på +46 46 272 1800.

Referens

2064485

Om företaget

Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Ingenjör - Lund).
Du kan avregistrera dig när som helst.