Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

C++ utvecklare till Syntronic i Göteborg! job in Göteborg at Syntronic

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
C++ utvecklare till Syntronic i Göteborg! på Syntronic

C++ utvecklare till Syntronic i Göteborg!

Syntronic Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Syntronic är ett ledande designhus specialiserade inom avancerad produkt- och systemutveckling, produktion och eftermarknadstjänster. Våra kunder och partners är några av världens mest teknikintensiva företag och organisationer och återfinns inom branscher som telekom, medicinteknik, fordons-, försvars- och verkstadsindustrin. Våra kontor finns i Gävle, Göteborg, Linköping, Lund, Kumla, Sandviken, Stockholm, Kuala Lumpur, Penang, Beijing, Chengdu, Nanjing, Tianjin, Hong Kong, Jakarta, Ottawa, Tokyo och Santa Clara.

Vi söker en C++ utvecklare som brinner för programmering lika mycket som vi gör!
Syntronic i Göteborg bygger bred kompetens inom algoritmer, AI, inbyggda system, elektronik och mekatronik för att hjälpa våra kunder med innovativa lösningar.
Arbetsuppgifter
Som C++ utvecklare hos oss kommer du att få arbeta med utmanande projekt åt våra spännande kunder. Du har möjlighet att forma din roll och utveckla dig tillsammans med dina kollegor såväl lokalt som globalt.

Dina arbetsuppgifter som C++ utvecklare innehåller alla steg från systemering, implementation, validering och problemlösning, metodiskt utveckla mjukvaruarkitektur och applikationer på hårdvara med tillhörande testramverk.
Vi söker dig som:
  • Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom Elektro, Data, IT, Teknisk Fysik eller motsvarande
  • Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.
Personliga egenskaper
Som person värderar du struktur, planering samt ordning och reda utan att förlora din kreativa sida. Du är samarbetsvillig och kommunikativ då arbetet förutsätter mycket samarbete internt såväl med kunder. Du har ett genuint teknikintresse och lockas av att arbeta för ett teknikintensivt bolag som hela tiden utvecklas.
Vi erbjuder
Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans med engagerade och duktiga medarbetare. Vi är ett globalt team på 1300 ingenjörer som arbetar inom flera olika affärsområden med spännande och utmanande projekt i en internationell miljö. Trevlig arbetsmiljö, balans i livet och god hälsa bland våra medarbetare är viktigt för oss. Därför får du tillgång till flextid, friskvårdsbidrag, förmånsportalen Benify, ett bra försäkringspaket med pensionsavsättning samt möjligheten att teckna ett förmånligt försäkringspaket gällande privatvård.
Ansökan
Vi ser fram emot ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du vill arbeta hos oss. Skicka ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval dock senast 1 juli. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Läs mer om hur vi arbetar i och med COVID-19: [ Link removed ] du veta mer om Syntronic? Välkommen till [ Link removed ] rekryteringsarbetet har Syntronic tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt och bestämt kontakt med mediasäljare och säljare av rekryteringstjänster.
Kontaktperson
Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Josefine Bergqvist på [ Email address blocked ] .
För att kvalitetssäkra Syntronics rekryteringsprocess samt möjliggöra god kommunikation med alla kandidater ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via vårt system och inte via e-post.
 

Rekommenderade jobb

C++ utvecklare till Syntronic i Göteborg!
Syntronic Göteborg Heltid
Administratör till Kretslopp- och Vatten i Göteborg
Poolia Västra Götalands län - Göteborg Heltidsanställd
Ej angett
Quality Assurance Partner
Poolia Västra Götalands län - Göteborg Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 5562473305