Jobbet C / CE-chaufförer sökes omgående har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

C / CE-chaufförer sökes omgående publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Laholm

Arbetsbeskrivning

OM FÖRETAGET
Lernia Bemanning fortsätter att växa och nu söker vi ett flertal pigga och positiva lastbilschaufförer. Du kommer att bli anställd av Lernia, men uthyrd som konsult till vår kund. Kundföretaget ligger i Halmstad.

OM TJÄNSTEN
Du kommer i huvudsak att arbeta med kyld transport och distributionskörning av livsmedel, det är därför viktigt att du kan hantera varor på ett korrekt sätt. I ditt dagliga arbete kommer du att ha frekvent kontakt med varierande kundföretag. 

OM DIG

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har:

  • Behörighet att köra lastbil med släp CE- alternativt utan släp C-körkort.
  • YKB (Yrkeskompetensbevis).
  • Goda kunskaper i svenska språket, såväl tal som skrift.

Meriterande med:

  • ADR 1.3.
  • Truckkort. 

Vi söker dig som tidigare har arbetat som lastbilschaufför alternativt att du är nyutbildad och nyfiken på att komma ut på vägarna. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är en energisk och engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. Du har en känsla för service och är framåt, ansvarstagande och flexibel. Då det kan förekomma tunga lyft behöver du ha god fysik. Vi söker dig som är lugn bakom ratten, klarar av stressiga situationer och är tillmötesgående gentemot medarbetare och kunder.

OM ANSTÄLLNINGEN

  • Placeringsort: Halmstad.
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid, huvudsakligen dagtid, skift kan förekomma.
  • Tillträde: Omgående.
  • Anställningsform: Visstidsanställning.

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt gärna personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare.
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia

Referens

79793

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till