Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

C# / .Net-utvecklare till Ides AB! jobb i Linköping på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
C# / .Net-utvecklare till Ides AB! på StudentConsulting

C# / .Net-utvecklare till Ides AB!

StudentConsulting Linköping, Östergötlands län Heltid
Gillar du problemlösning och använder din kreativitet för att hitta nya lösningar? Vill du utvecklas till en expert inom ditt område och stimuleras av teamarbete? Sök din nästa tjänst redan idag!

Information om uppdraget:

Ides AB befinner sig i en expansiv fas och har en ökad efterfrågan på sin programvara och tjänster. På Ides AB har du möjlighet att påverka såväl dina egna arbetsuppgifter som resultat för företaget. Ides AB är ett modernt företag med högt i tak, trevliga kollegor och trivsamma kontorslokaler. Huvudkontoret är beläget centralt i Linköping men företaget har även kontor i centrala Göteborg, Västerås samt Shanghai, Kina.

Om tjänsten:

Du kommer att ingå i Ides produktorganisation tillsammans med sju andra kollegor som ingår i teamet. Du kommer att delta i utvecklingen av Ides programvara och samarbeta med deras projekt- och leveransorganisation i olika kundprojekt. Ides bedriver IT-utveckling på aktuella plattformar såsom C#, .Net, AutoCad, Oracle, Xamarin och Webservices.

Rollen som C#/.Net-utvecklare hos Ides passar dig som trivs i en social miljö i samverkan med dina kollegor där du har möjlighet att göra skillnad för både kund och företaget du jobbar för. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom StudentConsulting men du kommer anställas direkt hos Ides AB i Linköping!

Detta söker vi:

Du är civilingenjör, högskoleingenjör eller har motsvarande utbildning och du får gärna vara i början av sin karriär som utvecklare. Vi ser att du har intresse och erfarenhet inom följande områden för att lyckas i din roll:

-Utveckling i C#
-Utveckling av Windowsklienter i utvecklingsplattformen .Net

Meriterande:

-Erfarenhet av apputveckling med plattformen Xamarin
-Erfarenhet av Microsoft Visual Studio och Team Foundation Server är meriterande
-Databasdesign och -programmering mot relationsdatabaser, gärna Oracle är meriterande

Som person ser vi att du är social och utåtriktad. Vidare ser vi att du har en stor drivkraft och är initiativtagande. Du ingår i ett mindre, glatt team som har roligt tillsammans både på och utanför jobbet. På företaget finns stora möjligheter att utvecklas med egna ansvarsområden.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59112