Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

C++ utvecklare jobb i Solna på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
C++ utvecklare på Randstad AB

C++ utvecklare

Randstad AB Solna, Stockholms län Deltid


arbetsbeskrivning.

Randstad Technologies är specialister inom IT. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får coachning och varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Technologies står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter. 
 
Vill du arbeta med utveckling av livsviktiga produkter? Vi söker just nu två stycken C++ utvecklare till vår kund inom medtech! 


ansvarsområde.

Här i Solna arbetar kunden med utveckling och produktion av ventilatorer och anestesisystem, som används inom intensivvård och operationssalar på sjukhus runt om i världen. Du kommer att ingå i ett team om 15 personer, där de flesta är utvecklare med fokus på C++ och matlab. Utöver att utveckla i C++ arbetar man mycket med olika verktyg som Simulink och olika tester mestadels skrivna i Python. Du kommer att arbeta mycket med själva applikationen och hur den kan förbättras, med algoritmer samt olika testar.

Du kommer att arbeta i projektform tillsammans med systemarkitekt, systemverifierare, grafiska designers och utvecklare. Tillsammans arbetar ni både med nyutveckling och underhåll av funktionalitet av företagets medicintekniska produkter. 


arbetstider.

Heltid. 
Detta är ett konsultuppdrag med möjlighet till anställning hos kund på sikt.


kvalifikationer.

Vi ser att du har minst 3 års erfarenhet som systemutvecklare inom inbyggda system med C++ som plattform. Har du dessutom arbetat med Matlab och Simulink är det ett plus, det viktiga är att du är tekniskt intresserad, brinner för hårdvarunära produktutveckling och vill vara med och utveckla livsviktiga produkter!  Som person är du driven, en problemlösare och kundorienterad. 

Krav:
  • Civilingenjör-/högskoleingenjörsexamen inom Elektronik, Datavetenskap, Teknisk fysik, Mekatronik eller annat relevant inriktning
  • Har tidigare erfarenhet av att arbeta i C++
  • Har kunskaper inom Linux

Meriterande:
  • Grundläggande förståelse av regelverk och/eller arbetat med utveckling av medicintekniska produkter tidigare
  • Matlab 
  • Simulink
  • Python


ansökan.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För information: Kontakta Jennifer Wentling, [ Email address blocked ]
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201360522