Jobbet C #.NET-utvecklare till HiQ har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

C #.NET-utvecklare till HiQ publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Örebro

Arbetsbeskrivning

"Prestigelöshet och ett fantastiskt öppet klimat" - så beskriver en av de anställda kulturen på HiQ. HiQ söker nu dig som vill arbeta med spännande uppdrag som C#.NET-utvecklare och som brinner för programmering och utveckling. Om du har några års erfarenhet av att utveckla i C#.NET så finns en plats hos HiQ för dig! Låter detta intressant? Läs vidare och ansök redan idag då urval sker löpande.


Om tjänsten
HiQ befinner sig i en expansionsresa och söker först och främst dig med rätt driv, ambition, vilja och intresse. På HiQ och hos deras kunder behövs alla typer av kompetens och därför söker vi dig som vill arbeta med frontend såväl som backend eller fullstackutveckling. Vi söker därför seniora C#.NET- utvecklare som vill vara en del av HiQ:s utvecklingsteam och jobba med att förenkla människors vardag.

På HiQ gillar de att arbeta fokuserat tillsammans. De vet att ett innovativt team kan uträtta underverk och att kvalité är en del av framgången. De sätter en stor ära i att känna sina kunder och hjälpa dem till framgång och firar hellre en gång för mycket än en gång för lite. Att förenkla människors liv med teknik, design och kommunikation är deras grundinställning och de ser till att ha roligt under tiden. Med mottot "lösningar som förenklar och förbättrar för människor" tar sig HiQ an arbetsdagen där kommunikation är en nyckelfaktor. Som utvecklare på HiQ är du en del av deras absoluta kärnkompetens. En stor mängd uppdrag inom flera olika branscher finns tillgängliga och de vågar lova att de kommer kunna matcha dina drivkrafter och önskemål om utmaningar.

Arbetsuppgifter
Som utvecklare på HiQ kommer du arbeta på uppdrag ute hos kunder eller inhouse. Det innebär att du arbetar varierat i stora och små projekt antingen mot HiQ eller deras kunders behov.

HiQ erbjuder utmanande arbetsuppgifter där du får jobba i en kreativ miljö med kunniga kollegor inom både teknik och design. Du får möjlighet att delta i och leda utvecklingen av deras kunders framtida produkter och IT-system inom en rad olika branscher såsom fordon, industri, försvar samt myndigheter och finans.

Du kommer exempelvis att:

• Jobba i tighta utvecklingsteam
• Bidra med din kompetens och ta fram lösningar som gör nytta för kund och beställare
• Dela med dig av dina kunskaper till dina kollegor och utvecklas tillsammans med dem
• Vara en del i företagets kultur och skapa god stämning och bidra till ett gott samarbete

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har en universitets- eller högskoleutbildning inom exempelvis datateknik, informationsteknik, interaktionsdesign- programmering eller liknande
• Har minst 2 års erfarenhet av .NET-utveckling och har med fördel suttit med programmering i C#.NET på din fritid i form av egna hobbyprojekt
• Har erfarenhet i några av de tekniker de använder; C#, HTML, Javascript, CSS/SASS, Web API, Entity Framework eller SQL.
• Talar och skriver svenska obehindrat då det används i det dagliga arbetet

HiQ arbetar också med Agila metoder, därav ser vi det positivt om du har intresse av moderna utvecklingsmetoder som t.ex. Scrum. Till denna tjänst fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Som person är du:

• Trygg i dig själv
• Initiativtagande
• En lagspelare
• Ansvarstagande

Övrig information

• Start: Enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid
• Placering: Örebro
• Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och HiQs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
HiQ erbjuder utmanande arbetsuppgifter både hos deras kunder samt i deras egen regi där HiQ har helhetsansvar för projekten. De använder de senaste utvecklingsmetoderna och även de mest efterfrågade utvecklingsmiljöerna. På HiQ satsar de stort på matchning mellan konsult och uppdrag samt att deras konsulter ska känna sig hemma på HiQ. Som medarbetare på HiQ kan du förvänta dig innovativa projekt och en företagskultur som präglas av högt i tak och en god balans mellan arbete och privatliv.

Referens

15036320-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till