Jobbet C# utvecklare sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

C# utvecklare sökes! publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning


Gillar du att arbeta i ett sammansvetsat team? Är du i början av din karriär? Är C# något som du har intresse för? Då har vi tjänsten för dig! Ansök redan idag, eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som C# utvecklare hos vår kund kommer du få börja med enklare uppgifter i projekt för att sedan bygga på med svårare uppgifter. Du kommer arbeta mer eller mindre uteslutande i C#. Du kommer sitta med inbyggda system och programmvaruutveckling. I början kommer du sitta helt inhouse på kontoret i Linköping. När du har blivit varm i kläderna kommer det även bli att du kommer åka ut till kunderna och besöka dem på plats. Vid introduktionen kommer du få en mentor som du kommer kunna ha som ett bollplank. I teamet som du kommer ingå i är det tre stycken andra utvecklare.


Om företaget
Front End är ett leverantörsoberoende management och It bolag som har sitt HQ i LKPG. Företaget är idag 10 st på plats med tre stycken andra utvecklare. Deras primära tjänster är: Verksamhetsutveckling/verksamhetsarkitektur, kravspecificering upphandling och test av IT-system, Projektledning av verksamhetsutveckling och IT-projekt, Utveckling av IT-system. De arbetar med kunder i Sverige och utomlands, den största kund är Försvarets materielverk. Just nu arbetar Front End Strategy mycket med styrning av antenner och mobila kommunikationsnät.


Din profil
Skallkrav:
• Högskoleingenjör alt civilingenjör inom relevant område
• Grunläggande kunskaper i C#
• Svenska alternativt engelska (måste kunna kommunicera på ett av språken)

Meriterande:
• Svenskt medborgareskap ( i alla fall att ha det som målbild att arbeta efter om du inte har det idag)
• Gjort lumpen
• Intresse av radioteknik

Personliga egenskaper och beteenden:
I denna tjänst ser vi att som du person alltid strävar efter att lära dig nya saker. För att trivas i denna roll bör du även gilla att ha ett tätt samarbete med dina kollegor, då du kommer arbeta i en liten grupp. -

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Ord: Linköping
Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse

Vi kommer behandla ansökningar löpande, ser fram emot att läsa just din ansökan!


Referens

17118

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till