Jobbet C#/.NET utvecklare med intresse för säkerhet till Cybercom! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

C#/.NET utvecklare med intresse för säkerhet till Cybercom! publicerad av Academic Work

Heltid
Linköping

Arbetsbeskrivning

Anser du också att IT-säkerhet är ett spännande och högst aktuellt ämne? Förstår du vikten av säkerhet när det gäller att möjliggöra organisationers kommunikation och samarbete? Då har du nu chansen att arbeta som C#/.NET utvecklare på Cybercom Secure! Här får du jobba i ett nischat team men som del av en större organisation med djup kunskap inom många intressanta IT-områden. Cybercom är inne i en expansiv fas och öppnar upp många framtida utvecklingsmöjligheter!

Academic Work söker en C#.NET utvecklare till Cybercom i Linköping. Du kommer att arbeta på avdelningen Secure. Cybercom Secure är en verksamhet inom Cybercom som just nu har behov av att växa i Linköping med systemutvecklare som vill utvecklas mot säkerhet. Cybercom i Linköping är ett framgångsrikt konsultbolag med ca 100 anställda, totalt är det runt 1300 medarbetare i företaget. På Cybercom ses informationssäkerhet som en viktig del av ett långsiktigt hållbart och allt mer digitalt samhälle.

Stämningen är informell, samarbetsinriktad och med fokus på att ge kunder en bra tjänst. Cybercom tar hand om sina konsulter och lägger stor vikt vid att du trivs och känner dig delaktig i företaget. Cybercoms motto är Makers of tomorrow . För att få ett hum om vad det innebär kolla på videon nedan!I Linköping utvecklar och levererar Cybercom bland annat produkterna SignPort och IdentityHub. Cybercom hjälper kunder med lösningar för Digitala Underskrifter, Autentisering, Single Sign-On och Federationer som möjliggör för myndigheter, företag och andra organisationer att samarbeta effektivt. En del av erbjudandet är Drift/Hosting i AWS eller hos samarbetspartner för drift, men installation hos kund är även vanligt. Det är stort fokus på IT-säkerhet. Cybercom arbetar exempelvis med: Stockholms Lokaltrafik, Karolinska Institutet, Region Östergötland, Kriminalvården och Pensionsmyndigheten. Läs mer om olika spännande projekt här!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Cybercom. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcker sig till en början i 6 månader. Det finns goda möjligheter till överrekrytering efter den inledande perioden, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Kandidatprofil

Du kommer att arbeta som systemutvecklare i ett tight agilt team om 3 kollegor. Ni växlar roller (utvecklare, testare, support etc.) och kunder för att du ska utvecklas som individ och för att erbjuda en stabilare service till kunderna. Tekniker som Cybercom Secure arbetar med är C#/ASP.Net, JavaScript, React, Golang, SAML, Puppet, Docker Swarm, AWS, ELK Stack mfl. Här testas kontinuerligt nya tekniker för att alltid ligga i framkant.

Du kommer till exempel att:

* Utveckla säkerheten av kunders nya e-tjänster genom exempelvis inloggningslösningar
* Agera support åt befintliga kunder och felsöka säkerhetsproblem
* Utveckla produkterna SignPort och IdentityHub
* Hjälpa kunder med lösningar för Digitala Underskrifter, Autentisering och Single Sign-On

Tjänsten passar dig som har erfarenhet av systemutveckling och vill ta nästa steg in i säkerhetsbranschen. Du värderar kompetensutveckling och vill ständigt utvecklas inom den senaste tekniken.

* Har eftergymnasial utbildning inom IT eller datateknik
* Har kunskaper inom C#/.NET och JavaScript
* Har goda kunskaper i svenska och engelska, skriftligt såväl som muntligt

Det är meriterande om du

* Har erfarenhet av att arbeta som systemutvecklare
* Har specialkompetens inom områden såsom arkitektur, säkerhet, testmetodik eller devOps

Som person är du driven och vågar ta egna initiativ för att effektivt lösa problem som uppstår. Vidare är du serviceinriktad och gillar att arbeta i nära kontakt med kunder. Då Cybercom värdesätter jordnära stämning och stark gemenskap, ser vi att du är en ödmjuk person med hög integritet som gillar att arbeta i team. För att passa in i företaget ser vi också att du är nyfiken i din natur och självklart intresserad av den senaste tekniken!

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, inledningsvis 6 månader
* Placering: Linköping
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Cybercoms önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Referens

15010462-SE

Liknande jobb

Utesäljare med högt driv! Linköping Framtiden
Systemingenjör Mjölby Toyota Material Handling
Toyota söker Mjukvaruarkitekt inom Embedded Systems Mjölby Toyota Material Handling
Toyota söker Mjukvaruutvecklare inom C# .net Mjölby Toyota Material Handling
Teknikinformatör Linköping Semcon
Inköpschef till Expander Åtvidaberg Skill
Kassapersonal på deltid sökes! Norrköping StudentConsulting
Innesäljare Mjölby Toyota Material Handling
Systemutvecklare Linköping Combitech
Bildbehandlingsutvecklare Linköping SAAB
PKI Manager Linköping SAAB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till