Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Byggtekniskt sakkunnig till Axfood job in Stockholm at Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Byggtekniskt sakkunnig till Axfood på Poolia

Byggtekniskt sakkunnig till Axfood

Poolia Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post


Kan du kommersiella lokaler? Är du en van kravställare i byggprojekt?

Vi söker dig som kan fungera som Axfoods kravställare mot fastighetsägaren. Du är den som ser till att Axfood får vad som står i avtalet via fastighetsägaren och indirekt mot entreprenören. I rollen ingår fysiska inspektioner på byggplatser över hela landet.

Rollen är heltid och visstid, för rätt person finns stora möjligheter till förlängning. Tjänsten är placerad antingen på Axfoods huvudkontor i norra Stockholm eller Göteborg. Välkommen med din ansökan redan idag, urvalet sker löpande.

Om tjänsten
Tjänsten innebär ansvar för ombyggnationer, nybyggnationer, tillbyggen och förnyelser. Du ser till att Axfood får det som parterna kommit överens om, du löser problem och fungerar som rådgivande och ibland som förhandlare. Din motpart är alltid fastighetsägaren vilket innebär att det är din uppgift att få denna att driva ärenden mot entreprenören. Du befinner dig ofta ute på byggsajten och rapporterar alla ärenden i Axfoods system. Vi söker dig som kan översätta det färdiga avtalet till korrekt byggnation för alla parter.

Vem är du?
Du som söker har arbetat med liknade arbetsuppgifter. Vi tror att du kan ha en bakgrund som fastighetsförvaltare, projektledare inom kommersiella fastigheter, teknisk förvaltare eller liknade roller på entreprenörssidan. Du har bred byggkunskap och är uppdaterad gällande byggnormer odyl, du förstår byggjuridik i praktiken och är van i en roll som kräver många externa kontakter.
Som person söker vi dig som är strukturerad, van att jobba digitalt och som trivs i självgående roll. Den här positionen kräver att du är van att fatta beslut, driva på ärenden och följa upp. Rollen kräver goda kunskaper i svenska och eftersom du far land och rike kring måste du ha körkort.

Om verksamheten
Axfood grundades år 2000. Koncernen består av en familj av varumärken och är unik i sitt slag på den svenska marknaden. Inom Axfood tror vi på allas rätt till prisvärd, bra och hållbar mat. Här ingår butikskedjorna Willys och Hemköp, liksom Tempo och Handlar’n. Grossistförsäljning sker genom Snabbgross och Dagab ansvarar för koncernens produktutveckling, inköp och logistik. I Axfood ingår även Mat.se, Middagsfrid och Urban Deli samt delägda Apohem och Eurocash.
Välkommen till Axfood!

 

Rekommenderade jobb

Byggtekniskt sakkunnig till Axfood
Poolia Stockholm Heltidsanställd
Accounting Manager Sweden/ Redovisningschef
Selecta AB Stockholms län - Solna Heltidsanställd
Ej angett
Behöriga och obehöriga vikarier sökes till förskolor i Södertörns Kommuner!
StudentConsulting Stockholms län - Stockholm Deltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 58988