Jobbet Byggskadereglerare sökes till försäkringsbolag i Malmö! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Byggskadereglerare sökes till försäkringsbolag i Malmö! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Malmö
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du tidigare erfarenhet av service, administration, kunskap om hus/byggnader och trivs med att arbeta i en fartfylld miljö? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett av Sveriges största försäkringsbolag med cirka 2 000 medarbetare på 30 orter i Sverige. Företaget erbjuder ett flertal försäkringar för privatpersoner och företagare.

Arbetet innebär att arbeta backoffice på företagets byggskadeavdelning med administration och ekonomi.
Du kommer ha en nära dialog med kunder, entreprenörer och samarbetspartner. Arbetsuppgifterna innebär bl.a. att administrera betalningar, hantera fakturor, inhämtning och utvärdering av information, fastställande av skadeorsaken och omfattningen av skador samt att fastställa ersättningsbarhet. Du kommer ha mycket dialog med entreprenörer avseende metod, material och kostnad för återställande av skada.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som byggskadereglerare på heltid. Du kommer få utbildning i försäkringsvillkor och aktuell lagstiftning.
Du kommer arbeta måndag-fredag mellan kl. 08.00–16:30. Tjänsten kommer att starta omgående och är ett vikariat som kommer pågå minst fram till december 2018. För rätt person finns möjlighet till förlängning.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med administration och service i högt tempo och gärna över telefon. Ett krav för tjänsten är att du har grundläggande kunskaper om hus och byggnader, antingen via utbildningar eller om du varit ute på byggarbetsplatser, renoverat ett eget hus m.m.
Meriterande om du tidigare studerat antingen fastighetsförvaltning, byggingenjör, tidigare erfarenhet att arbeta som skadereglerare med intresse för bygg och renovering eller liknande.

Vi söker dig som är positiv, engagerad och trivs med att arbeta självständigt såväl som i team mot högt uppställda mål. Du sätter stort värde på goda kundmöten och har god förmåga att inge förtroende. Du har vidare förmågan att fatta snabba och välgrundade beslut. Krav för tjänsten är att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, på svenska och engelska.
Sätter stort värde på goda kundmöten och har god förmåga att inge förtroende.

Låter det som det rätta jobbet för dig? Ansök på www.studentconsulting.se redan i dag då vi håller löpande intervjuer!

Sökord: Kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, kundservice, skadereglerare, försäkringsbolag, service, kundsupport, first line, helpdesk

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44383

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till