Jobbet Byggrådgivare sökes till välkänt företag i Eskilstuna! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Byggrådgivare sökes till välkänt företag i Eskilstuna! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Eskilstuna

Arbetsbeskrivning

Är du en lagspelare som vill beskriva dig som social och framåt, med försäljning som drivkraft?
Då kan denna tjänst vara något för dig!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker nu en byggrådgivare till en av våra attraktiva uppdragsgivare i Eskilstuna. Detta är en direktrekrytering och du kommer att bli anställd av vår kund.

Vi söker nu en byggrådgivare till vår kunds filial i Eskilstuna. Din huvudsakliga arbetsuppgift blir att utveckla den lokala försäljningen av byggmaterial mot både företag och konsument. Du är ansiktet utåt där din kompetens och din service utgör grunden för det kunden står för. Huvudfokus för denna roll är rådgivning för våra såväl professionella kunder som konsumenter.

I rollen kommer du arbeta internt med att stötta befintliga säljare med försäljningen mot de viktigaste kunderna i närområdet samt hjälpa kunder på filialen med goda råd vid val och användning av olika produkter. Målet och ambitionen är att skapa personliga och varaktiga relationer med nya och befintliga kunder där du tillsammans med kollegor alltid värnar om att vara det bästa alternativet för våra kunder. Återkommande arbetsuppgifter är kundservice på filialen, att lämna offerter, artikelvård och arbeta i olika affärssystem.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har god kunskap om byggmaterial, gärna praktisk erfarenhet från byggbranschen och du är van att jobba mot kund. Vi tror att du som söker är en person som är driven, självgående, utåtriktad och sitter inne på en god känsla för kvalité. vidare tror vi att du har service erfarenhet i ryggen och att du trivs att arbeta med mycket kundkontakt.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49852

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till