Jobbet Byggprojektledare sökes för direktrekrytering! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Byggprojektledare sökes för direktrekrytering! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
16 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du utbildning inom bygg eller erfarenhet inom byggbranschen och vill ta steget vidare till Byggprojektledare?

Information om uppdraget:

Vår kund är ett av landets ledande företag inom bostadsrättsförvaltning. Bolagets affärsidé är att skapa och förvalta värden för bostadsrättsföreningar och bostadsrättshavare. De tillhandahåller kostnadseffektiva tjänster inom ekonomi, teknik och juridik för bostadsrättsföreningar. Vår kund erbjuder värdeskapandeförvaltnings- och skötseltjänster för bostadsrättsföreningar i hela Sverige. Företaget har cirka 300 medarbetare på sex orter. De ska nu utöka sitt team med en byggprojektledare.

Projektledningsuppdragen omfattar alla typer av underhåll, ombyggnader och investeringar i bostadsrättsföreningars fastigheter. Din grupp kommer att bestå av projektledare med olika bakgrund och olika specialområden. Som projektledare kommer du på uppdrag av bostadsrättsföreningar upphandla och projektleda ombyggnationer, renoveringar och investeringar för kunds räkning. Du har ett proaktivt ansvar att initiera och utveckla ombyggnadsprojekt med ett kostnadseffektivt perspektiv. Du kommer bistå kunden med att ta fram beslutsunderlag genom förstudier, förfrågningsunderlag, upphandla entreprenader samt projektleda genomförandet och delta vid besiktningar. Som projektledare och ombud för beställaren kan du också anlitas för att utföra tekniska undersökningar samt bistå våra jurister.

Arbetsuppgifterna kommer bland annat att innefatta:
• Planering och uppstart av leverans
• Anbudsförfrågan
• Start/byggmöten och kontroller
• Slutbesiktning och slutanmälan till BN
• Kvalitetssäkring av projektet

Som projektledare driver du flera projekt parallellt vilket ställer krav på god prioriteringsförmåga.

Tjänsten är en direktrekrytering till vår kund och deras kontor är beläget på Medborgarplatsen. Arbetstiderna är 08.00-16.30. Tjänsten startar omgående så snart vi har hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en relevant eftergymnasial utbildning inom bygg alternativt högskoleutbildning eller relevant arbetslivserfarenhet. Relevant arbetslivserfarenhet kan t.ex. vara byggprojektledning (gärna från beställarledet), praktisk byggerfarenhet, entreprenadingenjör, byggledare, plats- eller arbetschef, eller fastighetsförvaltning. Meriterande är om du har god kännedom om entreprenadjuridik och byggprocessen. Som person är du mål och resultatinriktad, har god samarbetsförmåga och är kvalitetsmedveten. Du är strukturerad och trivs med att driva flera projekt samtidigt. Du är utåtriktad och trivs med att vårda kundrelationer på ett affärsmässigt sätt. Eftersom det alltid finns en befintlig byggnad i våra uppdrag så finns där också människor att ta hänsyn till. Du kommer att ha mycket kontakter och kommunikation med vår kund, de boende som utgör BRF:en. Därför är det väsentligt att du gillar att ha att göra med människor. Kommunikation är en viktig del av din roll så du behöver också kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Låter detta som en tjänst för dig? Sök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40712

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Projektingenjör Stockholm Hilti
Entreprenadingenjör/ Kalkylator Sundbyberg Karisma Rekrytering
SAMSUNG GRADUATE PROGRAM 2018 Stockholm Academic Work
Säljande Platschef till Ramirent Stockholm Säljpoolen
Röda Korset söker handlingskraftig medmänniska för vikariat Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Office Manager Stockholm Michael Page
Terminalarbetare till DHL Stockholm Bemanningsstyrkan i Rosersberg AB
Lärare i fritidshem Stockholm Sollentuna Kommun
Produktionstekniker till Scania Södertälje Scania

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn062 - Stockholm).