Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Byggprojektledare jobb i Järfälla på Fasticon Kompetens AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Byggprojektledare på Fasticon Kompetens AB

Byggprojektledare

Fasticon Kompetens AB Järfälla, Stockholms län Heltid


Lidl söker en byggprojektledare till FTK Stockholm

Lidl växer snabbare än någon annan kedja i branschen. Det sker en ständig expansion med nya platser, samarbeten och idéer och de har många spännande projekt inom sitt fastighetsbestånd. Häng med på Lidls utmanarresa!

Om tjänsten
Som byggprojektledare kommer du att ansvara för projektering, upphandling och avtalsskrivning av entreprenörer och konsulter, samt genomförande och färdigställande av Lidls byggprojekt. Du kommer att följa byggprojektens alla delar och se till att projektet byggs med rätt kvalitet och kostnadsfokus. Detta gör du i syfte att ständigt förbättra Lidls butiker i produktions- och förvaltningsskede.

Hos Lidl får du möjlighet att ta ansvar, goda karriärmöjligheter och kommer även att arbeta tillsammans i ett härligt team. Du får även en viktig och ansvarsfull roll i en organisation där du genom din kompetens bidrar till Lidls fortsatta framgång.

Kvalifikationer
  • Högskoleutbildning inom bygg eller likvärdig utbildning.
  • Några års erfarenhet av liknande uppgifter.
  • God förståelse av byggprocessen.
  • Vi ser gärna att du har någon form av arbetslivserfarenhet från byggbranschen.
  • Tidigare erfarenhet från projekterings- och/eller entreprenadföretag ser vi som starkt meriterande.

Vem är du?
För att trivas i rollen tycker du om att ha många kontaktytor och samverka med olika människor. Vidare ser vi att du är målinriktad, strukturerad, noggrann och har mycket god prioriterings- och initiativförmåga. Då Lidl verkar i en snabb och dynamisk bransch trivs du med att arbeta i högt tempo och att ha ett stort antal varierande uppgifter igång samtidigt. Du är en god kommunikatör och uttrycker dig mycket väl på svenska i både tal och skrift. Vi förutsätter att du är en van datoranvändare. Kunskaper i tyska eller engelska ses som meriterande.

B-körkort är ett krav då tjänstebil ingår i tjänsten och det förekommer en del resor.

Vad Lidl erbjuder dig
Du får arbeta i en miljö som karaktäriseras av värdeorden: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Eftersom Lidl växer, kan du växa snabbt inom din roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Lidl stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar. Tjänsten är på heltid.

Lidl sitter på ett toppmodernt huvudkontor, där du kommer ha tillgång till gym och härligt rabatterade priser i restaurangen, men givetvis har du också möjlighet till flexibelt distansarbete. Som övriga förmåner har du allt från friskvårdsbidrag och medarbetarrabatt i Lidls butiker till tillgång till mängder av erbjudanden via förmånsportalen Benify. Självklart omfattas du också av kollektivavtal.

Om Lidl
Att jobba på Lidl är inte som något annat. Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer snabbare än någon annan livsmedelskedja.

Ta chansen att arbeta för en Top Employer 2020 certifierad arbetsgivare där du får möjlighet att växa tillsammans med oss och utmana branschen i samarbete med dina kollegor.

Välkommen med din ansökan! 
Om du tycker att tjänsten som byggprojektledare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Lidl med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.
Rekryteringsprocessen består av tester, telefonintervju, personlig intervju och referenstagning.
  
Har du frågor angående tjänsten eller ansökningsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Caroline Lyngen på [ Link removed ]   eller 0724516784.

Gällande fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; [ Link removed ]
 
Om Fasticon 
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på [ Link removed ]  och sök lediga jobb på [ Link removed ]  
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 233470