SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Byggprojektör till snabbväxande hustillverkare i Vårgårda jobb i Vårgårda på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Byggprojektör till snabbväxande hustillverkare i Vårgårda på Framtiden

Byggprojektör till snabbväxande hustillverkare i Vårgårda

Framtiden Vårgårda, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida
Har du tidigare erfarenhet av VVS, el eller byggbranschen och vill du få möjligheten att arbeta som byggprojektör? Vill du ta del av ett snabbväxande företag som arbetar med hustillverkning? Skicka då iväg din ansökan redan idag!

Om företaget

Vår kund är en snabbt växande hustillverkare som tillverkar ca 320 hus per år. De vill tillhandahålla lösningar för olika former av kvalitativt markboende till kunder i Sveriges tillväxtregioner. De hjälper människor att köpa ett hem till den prisnivå och på det sätt som passar kunden. Vår kund erbjuder en tight arbetsgrupp som har kul på jobbet och har korta beslutsvägar.

Dina arbetsuppgifter

I din yrkesroll kommer du tillhöra en grupp på 14 personer som består av både byggprojektörer och arkitekter. Inledningsvis kommer du bli tilldelad en mentor i syfte att få en gedigen upplärning. Dina arbetsuppgifter kommer till en väsentlig del bestå i att rita produktions- och montageritningar utifrån kundens slutbeställning. Till en början kommer du att rita enklare enplansvillor men med tiden kommer du få inkludera ritningar för t.ex. el, VVS och ventilation. På längre sikt kommer du självständigt kunna genomföra alla delar av ritningarna inför produktionsstart och monteringsstart.

Din profil

Vi söker dig som ser långsiktigt i företaget, ständigt vill utvecklas i din yrkesroll och besitter en relevant bakgrund i form av utbildning eller arbetslivserfarenhet.

Skallkrav
- Bakgrund inom VVS, el eller byggbranschen
- Talar och skriver obehindrad svenska samt engelska
- Kunskap inom något CAD verktyg
- Har ett rimligt pendlingsavstånd

Meriterande
- Utbildning:  -YH mot konstruktion av byggnader t.ex. BIM eller CAD konstruktion
                    -Högskoleingenjör
                    -Byggnadsingenjör
- Läst mot betong eller el
- Erfarenhet av att ha jobbat som snickare eller elektriker
- Jobbat i Vertex
- Erfarenhet av att bygga småhus

Personliga egenskaper
- Driven
- Social
- God problemlösningsförmåga

Om oss

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du till en början bli anställd hos oss för att sedan gå över till kund

Villkor

- Start: Omgående
- Område: Vårgårda


Din profil Vi söker dig som ser långsiktigt i företaget, ständigt vill utvecklas i din yrkesroll och besitter en relevant bakgrund i form av utbildning eller arbetslivserfarenhet. Skallkrav - Bakgrund inom VVS, el eller byggbranschen - Talar och skriver obehindrad svenska samt engelska - Kunskap inom något CAD verktyg - Har ett rimligt pendlingsavstånd Meriterande - Utbildning: -YH mot konstruktion av byggnader t.ex. BIM eller CAD konstruktion -Högskoleingenjör -Byggnadsingenjör - Läst mot betong eller el - Erfarenhet av att ha jobbat som snickare eller elektriker - Jobbat i Vertex - Erfarenhet av att bygga småhus Personliga egenskaper - Driven - Social - God problemlösningsförmåga
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 35955000114281963