Jobbet Byggnadsprojektör / Byggnadsingenjör / Junior projektledare / AutoCAD har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Byggnadsprojektör / Byggnadsingenjör / Junior projektledare / AutoCAD publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Är du en stjärna på AutoCAD och vill arbeta med köksprojektering? Vi söker en prestigelös och ansvarsfull byggnadsingenjör till familjärt företag i centrala Malmö.

Om företaget

Företaget är ett litet och familjärt konsultföretag inom storköksprojektering och är verksamma i södra Sverige. Organisationsstrukturen är platt och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Mer information ges vid eventuell intervju.

Arbetsuppgifter

Som byggnadsingenjör arbetar du med inventering, värderingar, utredningar, projektering och besiktningar av storkök. Initialt arbetar du med att ta fram ritningar i AutoCAD och på sikt blir du en del i hela projekteringskedjan, vilket innefattar möten hos kunder. Det finns ett litet och sammansvetsat team på plats som kommer hjälpa dig med din introduktion och upplärning.

Formella krav

• Slutförd utbildning som byggnadsingenjör YH/KY alternativt högskoleingenjör • Erfarenhet av byggprojektering (meriterande) • Goda kunskaper i AutoCAD • Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift • Körkort B Vi söker en flexibel och självgående byggnadsingenjör. Eftersom du sitter mycket framför datorn och arbetar med AutoCAD den första tiden av anställningen läggs det vikt vid noggrannhet och tålamod. Då det sedan ingår mycket kundkontakt ser vi också att du är socialt trygg och trivs i den typen av sammanhang. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju. Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete. Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid Plats: Centrala Malmö Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan! Sökord: AutoCAD, Bygg, byggnadsingenjör, projektering, Malmö, heltid, byggingenjör, Storkök, byggprojektledare, konstruktion

Referens

2612401

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till