Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Byggnadskonstruktör till Peritus Konstruktion AB jobb i Västerås på Norén & Lindholm

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Byggnadskonstruktör till Peritus Konstruktion AB på Norén & Lindholm

Byggnadskonstruktör till Peritus Konstruktion AB

Norén & Lindholm Västerås, Västmanlands län Heltid

Peritus Konstruktion AB är ett projekterande konsultbolag verksamt inom bygg- och fastighetsbranschen i Mälardalen. Vi är ett välmående företag i en expansiv fas med många spännande och varierande uppdrag. Våra medarbetare har utvecklande och meningsfulla roller med uppdrag som bidrar till en hållbar och positiv utveckling av det svenska samhällsbyggandet.

För att fortsätta möta våra kunders och marknadens förfrågningar på våra tjänster behöver vi därför bli fler byggnadskonstruktörer i vårat team.

Om tjänsten

Som byggnadskonstruktör på Peritus Konstruktion AB blir ditt uppdrag att utföra analyser, utredningar, ritningar, modeller och konstruktionsberäkningar för både nybyggnation och ombyggnation. Vi jobbar med stål-, betog- och träkonstruktioner.

Tjänsten som Byggnadskonstruktör hos Peritus Konstruktion AB innebär bland annat:

  • att du kan arbeta i 3D-miljö, Revit.
  • att vara modellansvarig i projekt.
  • att vara handläggare/uppdragsledare i projekt.
  • att ansvara för att projekt når det resultat som förväntas.


Vem är det vi söker?

Du är utbildad högskole- eller civilingenjör och har gärna några år på nacken som allmän byggnadskonstruktör. Ett stort plus i kanten om du har egna kunder sedan tidigare.

Det viktigaste för oss är att du är kreativ, lösningsinriktad, engagerad, gillar utmaningar och vill utvecklas tillsammans med oss. Vi förutsätter att du har ett gediget intresse för ditt teknikområde och dess utveckling samt är väl förtrogen med moderna verktyg för modellering och dimensionering. 

För att passa i rollen
och trivas hos oss krävs att du är analytisk, tar dig an uppgifter på ett strukturerat och effektivt sätt samt har förmåga till både överblick och detaljfokus. Du är engagerad, målmedveten och lika bekväm med att jobba självständigt som i grupp. Sen är du trygg i din yrkesroll och vill bidra till en inspirerande och inkluderande arbetsplats.

Välkommen med din ansökan

Din ansökan registrerar du på [ Link removed ] eller genom knappen nedan senast 2022-01-31, urval och intervjuer sker löpande så gör detta så fort som möjligt. Har du frågor om tjänsten, kontakta Emir Karadolami på 0730 45 58 33 eller [ Email address blocked ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: norenlindholm2361