Jobbet Byggnadsingenjörsstudent till IsoTimber har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Byggnadsingenjörsstudent till IsoTimber publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 7 dagar
Deltidsanställd
Östersund

Arbetsbeskrivning

Läser du till byggnadsingenjör och vill jobba extra under studietiden i ett innovativt företag i tillväxt? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker nu dig som läser sista året på universitetet till byggnadsingenjör och vill ha ett givande extrajobb hos IsoTimber, med stora möjligheter att växa inom företaget efter examen. Med deras unika lösning för att bygga hus får du vara med på resan mot ett mer hållbart, miljösmart och enkelt byggande.
IsoTimbers affärsidé bygger på en unik och patentansökt byggteknik som gör det möjligt att bygga isolerande och bärande väggar bestående av trä och luft, ingen inplastning krävs. Byggtekniken gör det möjligt för IsoTimber att leverera trähus till slutkund som färdiga byggpaket eller färdigrest stomme.

Från början kommer din huvuduppgift vara att ta fram konstruktionshandlingar tillsammans med IsoTimber. Detta är en lysande möjlighet att starta din karriär på då företaget är i tillväxt och stor chans till heltidsjobb efter studier finns.

Du kommer att anställas av StudentConsulting men vara uthyrd till kund. Schema anpassas efter dina studier och i samråd med kund. Uppstart sker under hösten.

Detta söker vi:

- Du läser tredje året på universitetet till byggnadsingenjör
- har en vilja att vara med och bygga upp ett företag i expansion
- är lösningsfokuserad
- är ansvarstagande, lugn och har god social förmåga

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44177

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Värdetransportör deltid Östersund StudentConsulting
Ledande montör till Eltel - Distrikt Nord Östersund StudentConsulting
Rekrytering - Affärsansvarig till GDM Östersund Professionals Nord
Student sökes till uppdrag hos Iris Östersund Professionals Nord
Säljare - Sverigeturné 2018 Östersund Face2Face
Teknikintresserad? Se hit! Östersund Professionals Nord
Är du vår nästa projektör? Östersund Professionals Nord
Redovisningskonsult Östersund Aspia
Arbetare till IsoTimber Östersund StudentConsulting
Produktionschef till IsoTimber Östersund StudentConsulting
Redovisningsassistent Östersund Aspia
Fibertekniker till Eltel Östersund Östersund Professionals Nord

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till