Jobbet Byggnadsingenjör har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Byggnadsingenjör publicerad av Perstorp

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltidsanställd
Perstorp

Arbetsbeskrivning

Perstorp, Sweden

I över 130 år har Perstorp ägnat sig åt att förbättra vardagen för miljontals människor världen över med innovativ kemi. Vi omsätter 11 miljarder kr och har 1 500 anställda i Asien, Europa samt Nordamerika. Våra specialkemikalier gör allt från bilar till burkar, från segel till skor, lättare, starkare och säkrare. Vår företagskultur genomsyras av våra kärnvärden fokuserad innovation, pålitlighet och ansvarstagande.

Site Perstorp, belägen i södra Sverige, är en av Perstorpkoncernens största tillverkningsanläggningar som varit i drift sedan 1881. Bas- och specialpolyoler, formiater, organiska syror och formalin är de främsta produkter som tillverkas i Perstorp.

Har du gedigen erfarenhet inom byggbranschen? Vill du vara del av en beställarorganisation och ha ett varierande arbete med många kontaktytor? Vill du jobba med fortlöpande förbättringar av fastigheter i en anrik industripark? Är du dessutom social, drivande och strukturerad? Då kan du vara Perstorps nästa medarbetare!

Perstorp Fastighets AB som ingår i Perstorpkoncernen förvaltar byggnader, vägar, ledningar och övriga markområden inom Perstorp Industripark. Perstorp Industripark består av ett cirka 110 ha stort industriområde med ett hundratal byggnader för både industriellt och administrativt ändamål. Ett 30-tal hyresgäster är idag etablerade på området. Perstorp Fastighets ABs verksamhetsområde omfattar enheterna bygg- och anläggningsprojekt, fastighetsunderhåll och mark- och anläggningsunderhåll.

Att förvalta och underhålla en stor industripark med kemi- och industriföretag innebär många spännande utmaningar samtidigt som det ställer stora krav på säkerhet. Vi arbetar nära produktionen/processen vilket ställer krav på förståelse för vad som är viktigt för respektive anläggning och att verksamheten kan vara igång dygnet runt. Som byggnadsingenjör har du många kontaktytor bland brukarna och samarbetar i många frågor i det dagliga arbetet och även framåt i tiden. Du blir en kugge i helheten där hyresgästernas utmaningar också är dina och därför måste du visa på stor flexibilitet och initiativkraft.


Som byggnadsingenjör hos Perstorp fastighets AB kommer du att

  • ansvara för den dagliga funktionen av våra byggnader.
  • samordna entreprenörernas insatser och vara beställarens representant för att säkerställa verksamhetens krav på kvalitet, ekonomi och genomförande tid.
  • arbeta med dagliga inrapporterade felanmälningar. 
  • resursplanera för verksamhetens arbetsuppgifter och agera projektledare vid de projekt som tilldelats enligt överenskommelse.
  • leda entreprenörer och kunna bistå med kalkyler, planering och uppföljning.

I underhållsarbetet och driften ingår allt som hör byggnaden till såsom golv, väggar, tak, fönster, dörrar m m.

Perstorp fastighets AB består av 6 trevliga kollegor som alla har mycket kunskap kring fastigheter. Du kommer rapportera till Fastighetschefen. 


Kvalifikationer:
Vi söker Dig som har minst 10 års arbetserfarenhet i byggbranschen. Vi tror att du har minst gymnasial utbildning inom bygg eller motsvarande. Som byggnadsingenjör är det inte du själv som utför uppdragen utan du som bedömer vilken insats som behövs och sedan beställer tjänsten. Det är därför viktigt att du trivs i en administrativ roll och bra om du har kännedom om kostnader för både material och arbetsmetoder, att rätt åtgärd kan beslutas utefter varje situation och tillfälle. 

Arbetet ställer krav på god kommunikations- och samarbetsförmåga då du kommer ha kontakt med hyresgäster, kollegor, entreprenörer samt leverantörer och att du kan avrapportera väl i skrift. För att trivas i tjänsten ser vi att struktur, planering och uppföljning ligger naturligt för dig. Du gillar att samarbeta med andra och hitta lösningar med fokus på kundernas behov. Mycket av arbete är proaktivt och handlar om att förbättra processer fortlöpande och därmed ser vi gärna att du är driven och kontaktsökande för att få in feedback från brukarna.  

Du har goda kunskaper i svenska. Vi vill också att du har bra kunskaper i engelska i tal och skrift samt god datavana. Har du erfarenhet av något fastighetssystem är det också meriterande. Vi söker dig som har en bred bas att stå på och som vill fortsätta utvecklas. 

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Har du några frågor?

Kontakta Fastighetschef Johan Örnberg, 0435-788149

Välkommen med din ansökan!

Referens

622d516405984a069e92e69f37583-4

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till