Jobbet bygglovshandläggare till bjuvs kommun har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

bygglovshandläggare till bjuvs kommun publicerad av Bjuvs Kommun

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltidsanställd
Bjuv

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Har du erfarenhet av bygglovshandläggning i en kommunal verksamhet, intresse för att hjälpa människor att förverkliga sina byggdrömmar och lockas du av en nyckelroll i en kommun i stark utveckling? Söker du en bred och varierad roll med stora möjligheter att påverka? Sök då rollen som bygglovshandläggare hos Bjuvs kommun! 


ansvarsområde.

Du har säkert fått frågan "Vad jobbar du med?". I Bjuvs kommun ställer vi istället frågan "Vad jobbar du för?" Vi arbetar för utveckling, hållbarhet, jämlikhet och framtiden för att tillsammans forma ett helt samhälle. Vad jobbar du för? 

Du kommer att tillhöra Byggnadsförvaltningen som arbetar med bygglov, detaljplaner och geodata. Det är en liten förvaltning med god sammanhållning och här får du vara delaktig i så väl stora som små projekt. På bygglovsenheten kommer du att arbeta nära två bygglovshandläggare och en byggnadsinspektör/tillsynshandläggare. Byggnadsförvaltningen arbetar aktivt med att digitalisera verksamheten för att ständigt förbättra servicen och för att öka kvaliteten. 

Dina ansvarsområden blir att handlägga bygglov och bygganmälningar samt att, tillsammans med en kollega, ansvara för ärenden gällande tillsyn enligt plan- och bygglagen (PBL). Eftersom Bjuv är en liten kommun kommer du även få hjälpa till med andra frågor som förvaltningen ansvarar för. En viktig del av ditt uppdrag är att informera och ge råd till de som vill bygga. Du fattar självständiga beslut i enlighet med gällande delegationsordning och förbereder och föredrar ärenden inför beslut i Byggnadsnämnden. Som bygglovshandläggare krävs ett nära samarbete med kollegorna på förvaltningen och med andra tjänstemän inom kommunen, politiker, medborgare, konsulter och andra myndigheter. Som bygglovshandläggare arbetar du kontinuerligt med att effektivisera arbetsprocesser samt att alltid ge medborgarna hög service och ett professionellt bemötande. 


arbetstider.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid


kvalifikationer.

Vi söker dig med relevant eftergymnasial utbildning, exempelvis som bygglovshandläggare eller annan liknande utbildning. Du har något/några års erfarenhet av bygglovshandläggning, gärna från kommunal verksamhet och det är en stor fördel om du även har arbetat med tillsyn enligt PBL. Kunskaper om Boverkets byggregler är meriterande. 
Du är en lagspelare som också har förmågan att arbeta självständigt. För att fungera i gruppen behöver du vara en relationsbyggare som ser lösningar framför problem och som har ett flexibelt förhållningssätt. Andra egenskaper som vi värdesätter högt är ett starkt driv samt en vilja att ge god service. I rollen är det också viktigt att kunna strukturera och planera sitt arbete och att samarbeta med kollegorna inom bygglovsgruppen, men även med kollegor i övriga delar inom kommunen. En bygglovshandläggare hjälper människor att förverkliga sina drömmar och behöver kunna visa på möjligheter i de fall ett bygglov inte kan beviljas. Ett gott och professionellt bemötande och en förmåga att kommunicera med människor med olika bakgrund är nödvändigt. Du talar och skriver flytande svenska och du innehar körkort (B).

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

Vi ser fram emot att få din ansökan via www.randstad.se senast 2020-09-29. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I den här rekryteringen samarbetar Bjuvs kommun med Randstad Engineering. Vid frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Emelie Lanner på emelie.lanner@randstad.se eller 072-9733382. 

Referens

201300206

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till