Jobbet Byggledare mot fiber har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Byggledare mot fiber publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Vi söker byggledare inom fiber åt spännande kund i Malmö.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att FÖRETAGET har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och FÖRETAGET en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Företaget är ett expanderade telekombolag. Deras passion är såväl tekniken som människorna som gör allt möjligt. Hos dem får deras kunder personlig och nära service och du som medarbetare har möjlighet att verka i en organisation som ser individen och där du kan komma att påverka.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ha en projektledande roll där du som projektägare ansvarar för byggprojekt och ser till att dessa går enligt plan. Du har budgetansvar, leveransansvar och är en ambassadör för verksamheten både internt och externt. Du ansvarar för att processer och rutiner följer de lagar och regler som krävs för byggnation i landsbyggnadsprojekt.

Formella krav

• Civilingenjör eller motsvarande erfarenhet i arbetslivet • Några års erfarenhet som arbetsledare, projektledare eller byggnadsledare inom byggnation eller anläggning. • Erfarenhet av fiber • B Körkört • Svenska och engelska i tal och skrift Utöver ovan nämnda krav så har du social kompetens och ledaregenskaper då en stor del av din roll är att hålla samman projektet. Du är duktig på att koordinera och organisera samtidigt som du kan sköta både upphandlingar och förhandlingar. Du är van vid att arbeta självständigt och en relationsskapare av rang.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju. Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid Plats: Malmö Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: Byggledare, fiber, projektledare, arbetsledare, projektör

Referens

2832201

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till