SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Byggledare / Projektledare jobb i Stockholm på Cleeven

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs and Events

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök nu
Byggledare / Projektledare på Cleeven

Byggledare / Projektledare

Cleeven Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök nu

Arbetsmiljö
CLEEVEN Sc är ett start-up konsultföretag inom ingenjörs- och teknologibranschen. Vi är belägna i centrala Stockholm. Vi är ett väldigt dynamiskt företag som fokuserar på våra kunders prestation inom olika sektorer samt våra konsulters utveckling.

Vår företagskultur kombinerar hög prestation med personlig utveckling. Vår start-up-anda och beslutsamhet att nå framgång skapar en stimulerande miljö.
För vår byggnadsavdelning och på grund av vår starka tillväxt, anställer vi nu mer Project Manager / Construction Manager.

Ditt ansvar
Som byggledare ansvarar du för att kontrollera projekteringen och att samordna med produktion i anläggningsprojekt. Du sitter ofta på beställarsidan. Under produktionen är du ofta ute på fält för att kontrollera och verifiera anläggningar utförda av entreprenörer. Du ansvarar för olika projekt, vilka bland annat innefattar kvalitet och tidplan sänkning kundkontakt och kostnadsprognoser.
Projekten berör antingen anläggningar eller infrastruktur. Du är en resultatinriktad person som drivs av utmaningar och sätter en stor ära i att utföra ett bra jobb inom uttalade tidsramar. Du trivs i rollen att samordna mellan olika parter. Samtidigt har du ett engagemang utöver det vanliga och gillar att arbeta både självständigt och i team.

Din profil
Vi ser att du har en ingenjörsutbildning på högskolenivå eller, Civilingenjörsutbildning inom bygg, anläggning eller maskinteknik.
  • Du har minst 2 år erfarenhet inom industrin.
  • Flytande Svenska i tal och skrift är ett krav.
Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling och du kommer att ingå i vårt regionala kontaktnät med möjligheter att bygga nätverk och utvecklas i din profession.

Välkommen med din ansökan!

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök nu