SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Byggingenjörer till Byggsystem Öresund, Junior / Senior – Malmö jobb i Malmö på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Byggingenjörer till Byggsystem Öresund, Junior / Senior – Malmö på Poolia

Byggingenjörer till Byggsystem Öresund, Junior / Senior – Malmö

Poolia Malmö, Skåne län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Vill du vara inblandad i byggprojektens alla faser - från orörd mark till färdig handelsplats? Vill du samtidigt arbeta på ett företag som styr över sitt eget öde, och som äger sina egna projekt? Då skall du söka tjänsten som byggingenjör på Byggsystem Öresund i Malmö.

Om tjänsten
Det går bra för Byggsystem Öresund. Tack vare vår breda och djupa expertis inom segmentet handelsplatser och stålhallar har vi skaffat oss en väldigt stark position på marknaden. Vi söker just nu två byggingenjörer:

•  En erfaren byggingenjör som kan leda hela byggprojekt. Du kommer ansvara för den övergripande planeringen och samordningen av ”dina” projekt och ha kontakt med allt från produktionspersonal till underentreprenörer, myndigheter, kunder och leverantörer. Det är helt enkelt du som säkerställer att allt funkar i projekten.
•  Vi söker även en mer junior byggingenjör som initialt kommer att fokusera på konstruktionshandlingar för våra byggnationer, det kan röra sig om allt från dörruppställningar och ytskikt till måttsatta A-handlingar och inköp av diverse byggmaterial samt underentreprenörer. Då en stor del av byggandet och ritningsunderlaget görs av underentreprenörer kommer du även granska och samordna handlingar från olika discipliner. Efterhand kommer vi ge dig alltmer ansvar och när du är redo kan vi ge dig ett övergripande projektörs-, projektledaransvar.

Ni kommer att ingå i en väl sammansvetsad grupp som tillsammans driver byggprojektens alla faser, från projektering till färdigställande av hela projekt.


Vem är du?
Då vi är en liten organisation vill vi att du är flexibel och strävar mot en bred, omväxlande roll snarare än att bli specialist inom ett smalt område. Som person är du öppen, prestigelös och handlingskraftig samtidigt som du är noggrann och du har förmågan att ta beslut själv. Givetvis har du, liksom vi, ett gediget byggtekniskt intresse i grunden.

Du är utbildad byggingenjör, alternativt har gått motsvarande KY/YH utbildning. För den mer seniora rollen söker vi dig som har längre erfarenhet från byggbranschen och som antingen arbetar i en liknande roll idag eller har arbetat så pass länge i branschen att du nu känner dig redo att ta ett helhetsansvar för projekten. För den juniora rollen ser vi gärna att du redan har arbetat något år inom byggsvängen och att du nu har landat i att du vill arbeta i en bredare roll där du succesivt kan få alltmer ansvar. Du är duktig på konstruktionsprogram som Revit och AutoCad.


Om verksamheten
Byggsystem Öresund uppför nyckelfärdiga butiks-, industri- och lagerlokaler. Med expertis inom allt från projektering till byggnation kan vi erbjuda våra kunder fullskaliga totalentreprenader av högsta kvalitet till marknadens mest konkurrensmässiga priser. Byggsystem Öresund är en del av en familjeägd koncern som bland annat exploaterar handelsområden. Företaget, som har sitt säte i nya, fina lokaler i Malmö, är inne i en mycket intressant fas med många spännande projekt i sin pipeline. Vi har en säkrad orderstock för ett par år framåt vilket ger en väldigt trygg arbetsplats.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 64367