Jobbet Byggingenjör inom mätteknik till AMA AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Byggingenjör inom mätteknik till AMA AB publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter
I rollen som byggingenjör inom mätteknik kommer du att arbeta med utsättning och inmätning i bygg, - och anläggningsprojekt. Du kommer att vara delaktig under hela projektets gång, allt från planering, underlag, insamling av data till arbete på fält, rapporter och uppföljning.
Du kommer ta fram underlag för mängdregleringar och relationsritningar samt ansvara för styrning av maskinenheter. I tjänsten ingår även granskning av ritningar och andra bygghandlingar samt underhåll av mät/datautrustning.

Inledningsvis kommer du att bli tilldelad en handledare för att växa in i rollen och bli trygg i dina arbetsuppgifter. Med tiden kommer du få mer och mer ansvar i projekten och få möjlighet att utvecklas både i din yrkesroll och som person.

Du kommer att vara verksam på flera orter då AMA arbetar med projekt i Södra Sverige, därför behöver du vara flexibel gällande arbetsort.Om företaget
AMA AB utför mark- och anläggningsarbeten åt Vägverket, Barnverket, Fortifikationsverket, kommuner, husfabrikanter, byggföretag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Med säte i Jönköping har de en strategisk position där de snabbt och enkelt når ut i hela Sydsverige. Arbetsområdet täcker regionen från Dalarna till Skåne.

Din profil

Skallkrav:
• Eftergymnasial utbildning inom bygg/anläggning eller väg och vatten.
• Körkort
• Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:
• Erfarenhet av branschen

Vi söker dig som är strukturerad, självständig och känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi ser att du är driven och samarbetsvillig samt förstår värdet av kollegor och teamwork. Som person är du professionell, stresstålig och har en positiv grundinställning.


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Start: Mars, eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Linköping och Södra Sverige
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut.
Välkommen med din ansökan redan idag!


Referens

18449

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till