Jobbet Byggarbetsmiljösamordnare till VA SYDs produktionsanläggningar har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Byggarbetsmiljösamordnare till VA SYDs produktionsanläggningar publicerad av VA SYD

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Om arbetsplatsen

VA SYD driver på miljösmarta lösningar i samhällsbygget genom att rena, kvalitetssäkra och leverera dricksvatten och ta hand om det som spolas ner i våra avlopp för att vårda hav och vattendrag. Vi hanterar skyfall genom att skapa kreativa lösningar för vattnets väg och samlar in avfall och matrester för återvinning och återbruk. Vi motiverar och inspirerar våra kunder till att göra smarta miljöval. Vår verksamhet omsätter en miljard kronor per år.

På VA SYD arbetar vi aktivt för att vara en öppen och inkluderande organisation där medarbetare trivs, mår bra och bidrar till helheten. 2018 blev vi ett certifierat Great Place to Work® vilket innebär att VA SYD uppfattas som en bra arbetsplats av våra anställda. För att klara vårt uppdrag även i framtiden vill vi knyta till oss medarbetare som speglar den omvärld vi verkar i. Vi söker dig som vill växa tillsammans med oss och bidra till att utveckla vår verksamhet.Arbetsuppgifter

Det ökande antal investeringsprojekt inom VA SYDs produktionsanläggningar samt komplexiteten inom regel-verket kring arbetsmiljö och säkerhet gör att vi nu söker en specialist som kan ta det övergripande ansvaret för byggarbetsmiljösamordning. I den här tjänsten kommer du därför att få arbeta med samtliga arbetsmiljöfrågor som uppstår under projekteringsarbete på våra produktionsanläggningar. Du kommer att ha en avgörande roll som kommunikationsplattform för arbetsmiljöfrågor mot interna projektledare, konsulter, entreprenörer och underentreprenörer. Du kommer även att få att medverka i projektarbete, från projektering till besiktning och övertagning. Utöver detta kommer du att få agera som en intern konsult i säkerhetsfrågor kopplade till drift, produktion och arbetsmiljö. Du kommer på så vis bidra till kvalitativ samordning och utformning av arbetsmiljö utifrån arbetsplatsens helhetsperspektiv, bättre kvalitet kring arbetsmiljöplaner och riskanalyser samt övervak-ning av arbetsmiljöfrågor mot entreprenörens BAS U.

Du kommer att blir en del av en grupp som är måna om att ha roligt tillsammans. Du kommer också få tillgång till det gym som finns på arbetsplatsen. Där har du möjligheten att avsätta en friskvårdstimme av din arbetstid i veckan för träning. Våra arbetstider är normalt 7.00 till 15.30 men du kommer i viss mån kunna anpassa dina arbetstider inom flextidsramen.

VA SYD består sedan årsskiftet av fem kommuner (Burlöv, Eslöv, Lomma, Lund och Malmö). Avloppsvatten-avdelningen har cirka 100 medarbetare, allt från platschefer, driftingenjörer, drifttekniker, elektriker, automat-ionsingenjörer, instrumenttekniker och processingenjörer som sköter driften av 17 avloppsreningsverk och cirka 300 pumpstationer. Den här tjänsten utgår från Sjölunda avloppsreningsverk som ligger i norra delen av Malmö hamn.Kvalifikationer

Vi söker dig som;

• Har svenskt medborgarskap (tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär krav på svenskt medborgarskap samt godkänd säkerhetsprövning inklusive registerkontroll)
• Har arbetserfarenhet från arbete som BAS P/U (eller motsvarande)
• Har eftergymnasial utbildning inom bygg eller maskin
• Kan uttrycka sig väl både i tal och i skrift på svenska
• Har goda kunskaper i MS Office
• Står bakom våra kärnvärden miljö, kvalitet, engagemang och lyhördhet

Utöver detta är det meriterande ifall du har starkt intresse för säkerhet, arbetsmiljö, personal och teknik. Det är även en fördel ifall du har haft en ledande roll inom bygg eller industri.

Välkommen in med din ansökan!Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-10-01

Tillsvidare.Ansökan

Referensnummer:   VASYD - 632

Gör ansökanÖvrigt

VA SYD befinner sig i en expansiv fas, eftersom befolkningen i sydvästra Skåne växer och våra samhällen förtätas och byggs ut. Viktiga samhällsfunktioner som vattenförsörjning, avloppshantering och avfallsinsamling är självklara förutsättningar för ett hållbart samhälle. Förutom befolkningstillväxten bidrar bland annat även klimatförändringar och nya lagkrav till att dessa samhällsfunktioner står inför stora utmaningar. Därför har VA SYD ambitiösa strategiska mål från 2019:

- Vara klimatneutralt och energipositivt år 2030
- Produktifiera och ha nyttiggjort restprodukter år 2025
- Vara en av Europas mest effektiva VA- och avfallsorganisationer år 2025
- Leda utvecklingen för hög vattenkvalitet till rekreation och dricksvatten år 2025
- Uppnå nollvision för oplanerade driftstörningar för kund år 2030
- Inspirera och ha aktiverat alla kunder för en bättre miljö år 2025

På VA SYD arbetar vi med samverkan för ökad dialog och ett långsiktigt hållbart arbetsliv.
Våra fackliga organisationers (Kommunal, Vision, Ledarna och SACO-förbunden) representanter når du via vår kundservice på 040-635 10 00.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos VA SYD samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller pappersformat.

http://www.vasyd.se

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.

Referens

3454D9E325864558B09F4E0AAAC744EC

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till