Jobbet Bygg- & anläggningsarbetare med inriktning mot broar till Flink Byggnads AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Bygg- & anläggningsarbetare med inriktning mot broar till Flink Byggnads AB publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Vara

Arbetsbeskrivning


Är du en person som får arbetet gjort med hög kvalitet, som gillar att se lösningar i alla situationer och har erfarenhet av formning & armering av platsgjutna kosntruktioner - då är det här jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som bygg- & anläggningsarbetare kommer du att arbeta i ett team där alla har en viktig uppgift - att utföra sina arbetsuppgifter på så bra sätt som möjligt och alltid med fokus på säkerhet och produktivitet. Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande då det oftast är jobb som innefattar helhetslösningar - vilket gör att det är en bredd och variation i det dagliga arbetet. I dina arbetsuppgifter ingår det allt ifrån anläggningsarbete, formning, armering, gjutning, trä- & stålarbete främst vid nybyggnation och renovering av broar.

Om företaget
Flink Byggnads AB är ett familjeföretag med lång och gedigen erfarenhet inom bro- och betongbranschen. Företaget startades på 50-talet av Olof Flink och initialt hade de en bred inriktning på olika betongarbeten. Idag drivs företaget av tredje generationen Flink och de har med tiden blivit allt mer specialiserade på broarbeten.
Deras styrka är att de är flexibla, har duktiga och kunniga medarbetare. De kan göra anpassade konstruktioner och är bra på att hitta den bästa lösningen för varje projekt. De arbetar alltid medvetet med miljö, kvalitet och arbetsmiljö.

Din profil
Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet av att ha jobbat med broreparationer samt byggnation av broar. Du har erfarenhet av platsgjutna konstruktioner, med formning och armering samt har vana att självständigt planera och driva ditt arbete. Gärna med vana att ta sig an armeringsinstruktioner och ritningar.
Som person är du noggrann och har god arbetsmoral. Du är nyfiken att se hur projekt du är med i utvecklas och vill ständigt framåt. För att trivas så är du en person som är kreativ att hitta lösningar, kommer med egna förslag och ser möjligheter istället för hinder. Du tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare. Du känner en stolthet i ditt arbete och ser ditt bidrag i projektet.

Skallkrav:
- Svenska i tal och skrift
- B-körkort
- Erfarenhet av att ha jobbat med formning och armering av platsgjutna konstruktioner
- Erfarenhet av brobygge
- Praktiskt lagd
- Möjlighet att ligga ute mån-tors

Meriterande:
- Yrkesarbetare (utbildning eller 6 års arbetslivserfarenhet)
- Tillgång till bil
- Kan läsa ritningar

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Placeringsort: Vara
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, 6 månader med chans till förlängning

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Du är därför välkommen in med din ansökan redan idag!

Referens

21819

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till