Jobbet Butiksutvecklingschef - Emmaus Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Butiksutvecklingschef - Emmaus Stockholm publicerad av Kimm

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Butiksutvecklingschef med ansvar för Emmaus Stockholms second hand-butiker.

Nu finns en unik möjlighet att bidra till Emmaus Stockholms fortsätta tillväxt. Vi öppnar upp fler second hand-butiker för att kunna vara det självklara alternativet till nyproducerat.

Arbetsuppgifter och ansvarsområde

Som Butiksutvecklingschef har du det övergripande taktiska ansvaret för att driva och utveckla existerande butiker såväl som att planera och genomföra nyetableringar som beslutats i enlighet med verksamhetsledaren. Vårt second hand-sortiment består av mode och heminredning, böcker och leksaker. För att lyckas i din roll krävs ett nära samarbete med butikscheferna och produktionschefen.

Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till verksamhetsledaren. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Hägersten, Stockholm.

Du har ett övergripande ansvar för:

  • Säkerställa att butikerna når uppsatta omsättnings- och lönsamhetsmål
  • Budget och prognoser för butikerna
  • Personalansvar för butikschefer och arbetsmiljö
  • Driva och samordna förändringar och utveckling av existerande butiker
  • Identifiera och leda arbetet med nyetableringar

Om oss

Vi behöver en duktig Butiksutvecklingschef som kan driva utvecklingen av våra butiker samtidigt som vi, i takt med att insamlingen ökar, öppnar upp nya butiker.

Det är viktigt att de butiker vi har idag är en integrerad del av verksamheten och inte ses som en enskild enhet. Insamling, prismärkning och marknadsföring är alla områden som har betydelse för butikens framgång.

Vi vill erbjuda ett attraktivt och hållbart alternativ till nyproduktion, vara förstahandsvalet när privatpersoner vill handla second hand och en inspirerande butik som bidrar till ökat återbruk.

Om dig

Vi ser gärna att du har erfarenhet från att leda flera butiker med ansvar för omsättning, budget och prognoser samt har deltagit i eller lett arbete med nyetableringar. Du behöver ha förståelse för att second-hand branschen inte drivs på samma sätt som en butik med nyproducerade varor samt vad det innebär. Ur ett hållbarhetsperspektiv är vi kritiska till hur detaljhandeln och konsumtionen ser ut idag, och vill vara det självklara alternativet.

Du drivs av att skapa långsiktiga och professionella relationer. Du trivs i snabbrörliga, föränderliga miljöer och har ett innovativt och affärsutveckling mindset som innebär att du alltid ser nya möjligheter och gör ditt yttersta för att nå uppsatta mål. 

Som person är du affärsdriven, kreativ och förtroendeingivande. Framför allt är du en strategisk och erfaren ledare. Du är initiativrik och gillar att skapa resultat genom långsiktiga relationer.

Vi söker dig som har:

  • Erfarenhet av budget- och personalansvar
  • Erfarenhet av att öppna nya butiker
  • Erfarenhet från detaljhandeln och/eller second hand-branschen
  • Viktigt med erfarenhet av förändringsledarskap och att skapa strukturer

Ta reda på mer!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Paul Sredojevic på paul.Sredojevic@wise.se, 076-000 18 63. Vi kommer att intervjua kandidater löpande. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.

Om Emmaus Stockholm

Emmaus Stockholm är en ideell organisation som genom insamling och second hand driver informations- och påverkansarbete för fred, mänskliga rättigheter och hållbar utveckling.
Genom att tillvarata och återanvända vårt samhälles överflöd arbetar vi för att jordens resurser ska fördelas mer rättvist. Vårt syfte är att bidra till en hållbar värld genom återanvändning, utvecklingsprojekt och informationsarbete. Vi strävar efter en omställning till cirkulär ekonomi och arbetar aktivt för att öka andelen insamlade varor som återanvänds och återvinns i Sverige.

Emmaus Stockholm har två butiker ett stenkast från Slussen i Stockholm på Peter Myndes backe 8. Butikerna är fyllda med ett handplockat urval av personliga plagg, prylar och kuriosa.

Emmaus Stockholm är en fristående organisation som funnits sedan början på 70-talet. Vi är religiöst och partipolitiskt oberoende. 

Referens

kimm19168

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till