SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Butikssäljare VM vikariat 90% jobb i Solna på Naturkompaniet

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs and Events

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Butikssäljare VM vikariat 90% på Naturkompaniet

Butikssäljare VM vikariat 90%

Naturkompaniet Solna, Stockholms län Heltid
Engagerad säljare till butiken i Westfield Mall of Scandinavia med känsla för visual merchandise.

Ort: Solna | Omfattning: Vikariat 90% | Start: 24/8 | Sista ansökningsdag: 21-08-2022

Varför vi finns och hur vi jobbar

Hela grunden till vår existens bygger på vår passion för friluftsliv. Vi vill göra vardagen till ett äventyr oavsett om det handlar om att plocka svamp runt husknuten eller att bestiga berg i Sarek. Vår strategi går ut på att arbeta som en platt organisation där alla kan prata med alla och vi når våra mål tillsammans. Som företag ska vi alltid gå vår egen väg, vara tydligt kostnadsmedvetna och vår miljöprofil ska vara glasklar.

Om butiken

Vi har ett brett sortiment i butiken och se gärna att du har tidigare erfarenheter av olika områden inom friluftsliv.  

Naturkompaniet i Westfield Mall of Scandinavia är en butik med ett brett sortiment av kläder och utrustning för vardag och äventyr. Med den bredden har vi dessutom en stor variation när det kommer till våra kunder, allt ifrån nybörjare till inbitna stamkunder. Vi som arbetar här är alla del av en tight personalstyrka där det är viktigt att vara öppen och lyhörd inför varandra. Att jobba som säljare i vår butik ställer höga krav på dig som säljare, du behöver vara självgående och lösningsorienterad, känna dig trygg inför att ha flera arbetsuppgifter samtidigt och vara flexibel, noggrann och organiserad. 

Din roll

Som säljare på Naturkompaniet representerar du företaget och är den som sprider vår filosofi till våra besökare. Hög servicenivå, goda produktkunskaper samt förmågan att bygga långsiktiga relationer är gemensamma nämnare för alla våra medarbetare. Du hjälper och guida alla kunder till rätt produkt och arbetar tillsammans med övriga teamet för att nå våra mål.

Om den vi söker

För att trivas hos oss tror vi att:


  • Natur och friluftsliv ligger dig varmt om hjärtat.

  • Du är genuint serviceminded och sätter ser värdet i att bygga långsiktiga relationer med våra kunder.

  • Du är noggrann och förstår vikten av ordning och reda.

  • Du är engagerad i ditt jobb och trivs med att ta ansvar.

  • Du är flexibel och uppskattar en varierande vardag med många och olika arbetsuppgifter.

För att klara av rollen som säljare hos oss behöver du ha:


  • Tidigare erfarenhet från serviceyrken, troligen i butiksmiljö.

  • Eget intresse i våra produkter samt natur och friluftsliv.

  • Bra kommunikationsförmåga på svenska och engelska i tal och skrift. Andra språk som kan underlätta kommunikationen med våra kunder är värdefulla.

Din personliga lämplighet värdesätts högt i rekryteringsprocessen.

I den här rollen söker vi dig som är pigg på att lära dig nytt inom VM eller redan har tidigare erfarenhet av att jobba med det visuella intrycket i butik. Vi har en ny spännande del i vår butik som gör att vi kommer att jobba med större ommöbleringar under årets gång. Du jobbar alltid i första hand som säljare på golvet men behöver kunna ha flera bollar i luften under en dag. Du bör vara strukturerad och gilla att planera för att kunna driva projekten i hamn, samt bra på problemlösning och kvicktänkt då du ofta kommer behöva hitta bra lösningar på plötsliga problem. Du kommer vara en del i ett team som jobbar tillsammans under såväl de större projekten som den vardagliga driften. Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig från 24-08-2022 till och med 16-06-2023. Arbetstiderna varierar med butikens öppettider och inkluderar både kvällar och helger. Vi har öppet till 21:00 alla dagar i veckan och har öppet 363 dagar om året. Urvalet sker löpande så vänta inte med att söka! Sista ansökningsdag är 21-08-2022. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. 

Naturkompaniet strävar efter att skapa en inkluderande arbetsplats där varje enskild medarbetare känner sig inkluderad, delaktig och värderad. Om vi ska lyckas behöver vi dig med på vårt uppdrag.

Oavsett vilken bakgrund du har relaterat till kön eller könsidentitet, etnisk tillhörighet,  religion eller annan trosuppfattning, funktionshinder,  sexuell läggning, inbjuder vi dig att delta i vår resa mot en mångsidig arbetsplats.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1951663-458826