Jobbet Butikssäljare till ICA Maxi Special Malmö har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Butikssäljare till ICA Maxi Special Malmö publicerad av ICA

Deltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Vi söker en vikarierande säljare till Ica Maxi Special Malmö Cypressvägen nr 4. Är du en driven säljare med känsla för kundservice och erfarenhet från butiksarbete är du kanske den medarbetare vi söker?


Det här erbjuder vi

Vi erbjuder en vikarierande tjänst på 1 år. Till vår butik i Malmö, Cypressvägen nr. 4 söker vi en driven säljare med stor ansvarskänsla. På Maxi Special är du en viktig lagspelare som deltar i arbetet i hela butiken. Som person är du lösningsorienterad, serviceinriktad, kundfokuserad och trivs med högt tempo och utmaningar. Du tycker även om att ta emot varor, fylla på i butik, samtidigt som du har ett gott öga för färg, form och exponeringar. För oss är kunden nummer 1.


Vem är du?

Du har erfarenhet från detaljhandel, helst från en stormarknad. Meriterande om du tidigare har jobbat med specialvaror. Vidare är du serviceinriktad och trivs med att jobba i ett högt och omväxlande tempo. Viktigt att du kan jobba självständig och tar initiativ, har viljan att utveckla våran butik tillsammans med dina kollegor. Egenskaper vi värdesätter är prestigelöshet, samarbetsförmåga och ett glatt humör.


Anställningsform

Vikariat, 1 år

25 tim/v kvällar/helger

 
Tillträde

20201001


Kontaktuppgifter

special.malmo@maxi.ica.se


Sista dag för ansökan

20200815


Välkommen med din ansökan (CV och personligt brev).


Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss? 

Vi på ICA har ett stort behov av ny kompetens. Vi fortsätter därför att rekrytera som vanligt, även under tider av Coronasmitta. För din och vår säkerhet väljer vi att genomföra anställningsintervjuer via video och telefon i första hand 


ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA vär

nar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet. 

Är du nyfiken på oss och vill bli en av våra nya kollegor? Klart du är! Välkommen med din ansökan! 

Referens

R0011409

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till